Balears Vadevi
Igor Rodríguez presenta ‘Mari flor’ al concurs de Valladolid

El president del jurat de TaPalma i xef del restaurant El Bandarra, Igor Rodríguez, ha participat un any més al concurs de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid. Un certamen que el basc i mallorquí d’adopció ja va guanyar l’any 2017 aconseguint l’or amb la seva tapa ‘Ensaimada de cangrejo de río’ i, l’any passat, la plata amb ‘Xuxo de porc negre amb anfós’.

Així doncs, el president del jurat de TaPalma ha competit en l’edició d’enguany amb un clar objectiu: “gaudir de la gastronomia en miniatura, del concurs i del bon menjar que aquí es respira”. I a més, ha afegit, “si aconsegueixo fer un bon resultat ja ni te conto”.

Després d’haver participat en el concurs, el xef ha declarat que “surt molt content perquè ens han quadrat els temps i, encara que som bastant exigent amb jo mateix, la veritat és que estic relaxat i amb ganes de veure que fa la resta”.

Una elaboració amb arrels

‘Mari flor’ és un pinxo en dues bocinades que consisteix en una floreta, dolç típic de les festes d’Extremadura, amb un guisat de sípia mallorquina amb cítrics de Sóller, maionesa d’herba-sana i un toc de mel. De fet, ha explicat Rodríguez, “la floreta és una recepta de la meva tia que me va ensenyar a fer fa temps i a casa meva, a Extremadura, la menjàvem sempre en festes”.

Al costat del mallorquí han competit també un altre participant de TaPalma, el xef Andrés Moreno, i la mallorquina Antònia Massanet. Ara toca esperar a veure el resultat del Concurso Nacional de Pinchos y Tapas Ciudad de Valladolid. Avui es donaran a conèixer els guanyadors de la XVIII edició del certamen més important d’Espanya quant a gastronomia en miniatura.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa