Balears Vadevi
José L. Ferrer presenta les novetats de l’anyada als restauradors

La bodega José L. Ferrer de Binissalem ha fet aquesta setmana la presentació de les novetats de l’anyada als professionals de la restauració de Mallorca. José L. Roses Ferrer, gerent i besnet del fundador, va presentar i va comentar un tast sobre el ‘Pep Perico 2021‘, una joia del celler que ha estat guardada durant més de 20 anys en la part antiga del celler.

Els professionals de la restauració varen poder fer una visita a les noves instal·lacions del celler/Cedida

Bona acollida per part dels professionals

Els seus fills, María, Pepe i Oscar Roses, van comentar i van brindar amb els clients per aquestes noves anyades i una temporada molt optimista i amb molt de vi mallorquí damunt de les taules de l’illa. “Com novetats, explica Óscar, presentem un Ferreret rosat 100% Mantonegro amb dos mesos de barrica. Molt pàl·lid i soprenent. I la reserva especial Pep Perico 2000 i 2001. Tots dos Màgnums guardats durant més de 20 anys en la cava antiga del celler, elaborats principalment de Mantonegro”, detalla el més jove dels Roses Lamburne.

Óscar Roses oferint el Ferreret Rosat, una de les novetats més comentades de l’anyada/Cedida

Les referències que es varen poder tastar durant la presentació, i especialment aquestes més destacades, varen despertar l’interès dels professionals que feren valoracions molt positives i encoratjaren la família Roses a continuar.

L’antiga cava de Bodegas José L. Ferrer data del 1931/Cedida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa