Balears Vadevi
La novaiorquesa Sheela Gathright omplirà de música africana el celler Blanca Terra

La cantant novaiorquesa Sheela Gathright arriba a Blanca Terra el proper 11 de setembre per a oferir una combinació de música africana, jazz i soul. Sheela, nascuda a Nova York, va créixer en una família de músics i ja de ben petita es va incorporar en un cor de Gospel. Als 11 anys va participar per primera vegada en un dels discos del seu pare Willie Gathright. Des d’aquell moment, ha compartit la seva música per tot el món.

La seva veu estarà acompanyada de Miguel Ramon, saxofonista tenor, i Richard Vinton, pianista i trompista. Durant l’esdeveniment se servirà també un tast dels vins del celler i un petit refrigeri. A més, hi haurà la possibilitat de visitar el celler i el museu i conèixer així la història i el procés de producció de tots els productes de la marca.

La convocatòria és a les 20h del vespre a la carretera Palma- Manacor, km 30; però el celler recomana arribar una hora abans del concert. Les entrades, que es poden aconseguir a un preu de 27 euros, es poden reservar a través de la pàgina web de Blanca Terra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa