Aquest divendres, 21 d’abril es realitzarà un nou maridatge al restaurant Can March de Manacor entre els plats creats pel cuiner Miquel Gelabert i els vins del cellerer Miquel Gelabert. Ambdós situats a Manacor.
Com sempre que s’organitzen aquests maridatges hi ha una reunió prèvia entre el restaurant i el bodeguer per estudiar la millor conjunció entre plats i vins. La decisió, un maridatge que en aquesta ocasió constarà de cinc plats. Vàrem ser a temps de prendre algunes imatges perquè en pugueu fer un “tast” del que trobareu a Can March:
Gaspatxo de maduixes amb gambes, alvocat i flors maridat amb Golós rosat.

Coca de blat de xeixa integral amb ceba confitada, llengua amb tàperes i oli d’herba-sana maridat amb Chardonnay Roure.
Marmitako de tonyina, enyora, ametlla i fruits secs maridat amb Sa Vall, selecció privada 2017.

Agulla de porc ibèric amb patata rostida, verdures amb espècies i salsa de pebre fermentat amb Kombutxa maridat amb Gran Vinya Son Caules 2014.

Xocolata, pa, sal d’Es Trenc i oli de Mallorca Aubocassa maridat amb Dolç des Port.
