Balears Vadevi
Miquel Gelabert i Miquel Gelabert, cara a cara en el maridatge de Can March

Aquest divendres, 21 d’abril es realitzarà un nou maridatge al restaurant Can March de Manacor entre els plats creats pel cuiner Miquel Gelabert i els vins del cellerer Miquel Gelabert. Ambdós situats a Manacor.

Com sempre que s’organitzen aquests maridatges hi ha una reunió prèvia entre el restaurant i el bodeguer per estudiar la millor conjunció entre plats i vins. La decisió, un maridatge que en aquesta ocasió constarà de cinc plats. Vàrem ser a temps de prendre algunes imatges perquè en pugueu fer un “tast” del que trobareu a Can March:

Gaspatxo de maduixes amb gambes, alvocat i flors maridat amb Golós rosat.

La coca de llengua amb tàperes amb ceba confitada, una creacio de Miquel Gelabert, xef/Cedida

Coca de blat de xeixa integral amb ceba confitada, llengua amb tàperes i oli d’herba-sana maridat amb Chardonnay Roure.

Marmitako de tonyina, enyora, ametlla i fruits secs maridat amb Sa Vall, selecció privada 2017.

Sa Vall, selecció privada 2017 acompanyava el marmitako de tonyina, versio del xef/Cedida

Agulla de porc ibèric amb patata rostida, verdures amb espècies i salsa de pebre fermentat amb Kombutxa maridat amb Gran Vinya Son Caules 2014.

Un vi amb molta de personalitat per estar al nivell de l’agulla de porc ibèric/Cedida

Xocolata, pa, sal d’Es Trenc i oli de Mallorca Aubocassa maridat amb Dolç des Port.

Dolç i salat a les postres, que tancaren el menú de maridatge/Cedida
Més notícies
L'enòleg i el xef a la sessió preparatòria del maridatge/DO Pla i Llevant
Armero i Adrover, nou protagonista dels maridatges de Can March
El xef i el bodeguer han dissenyat un menú ple d'harmonies que es posarà en escena el 31 de març
Miquel Gelabert estrena els maridatges de Miquel Calent per la DO Pla i Llevant
El xef més mediàtic de Balears proposa un vi del celler de Manacor a cada una de les seves creacions culinàries

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa