Balears Vadevi
Mongetes blanques amb bacallà i sobrassada pel ‘TaPalma’ més solidari

Aquest divendres al matí les cuines de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears han estat l’escenari de l’acció TaPalma Solidari, organitzada per TaPalma Mallorca-2023 amb el patrocini de Caixabank i la Fundació La Caixa.

Aquesta acció ha consistit en la preparació de prop de tres-centes racions de mongetes blanques amb bacallà i sobrassada del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca, per al menjador social Zaqueo, cuinades per representants de la societat balear, com ara periodistes, empresaris, cuiners, representants patronals, associacions, etcètera.

Empresaris, comunicadors i cuiners, junts per una bona causa i a punt per començar a cuinar les mongetes/Com Comunicació

A l’acte solidari i han assistit els organitzadors de TaPalma Mallorca-2023, Alfonso Robledo, president Restauració Mallorca CAEB i Antoni Martorell, director general d’AgènciaCom, i han estat acompanyats per José Cortés, president Associació de Cuiners(ASCAIB) i Mari Cruz Rivera, directora Territorial de Caixabank a Balears.

Maria Cruz Rivera, directora territorial de CaixaBank a les Balears, ha recordat que “quan ens van explicar la primera vegada TaPalma, nosaltres des de la fundació de CaixaBank sempre tenim un compromís social important, i vam voler donar aquest vessant solidari a la iniciativa”.

Per part seva, José Cortés, president de l’Associació de Cuiners (ASCAIB) i xef que ha liderat l’equip de cuina de TaPalma Solidari, ha explicat que “hem volgut col·laborar en aquest acte solidari de TaPalma cuinant per més de 200 persones, perquè ens encanta. Per a nosaltres la cuina és vida”.

Tot a punt per una nova edició de TaPalma

L’esdeveniment solidari ha tingut lloc dos dies abans de la celebració del Concurs de tapes i còctels, obert a tot el públic, que se celebra el dilluns 20 de novembre al Palau de Congressos de Palma. Cal destacar que aquesta nova edició, que reunirà els millors cuiners i bartenders de l’illa, celebrarà el concurs de tapes i còctels el 20 de novembre al Palau de Congressos de Palma a partir de les 16.00 hores, mentre que la ruta pels restaurants de Ciutat es durà a terme del 22 al 26 de novembre.

Més notícies
TaPalma torna amb una nova edició | Foto: cedida
Més tapes i còctels en una nova edició del TaPalma
L'esdeveniment gastronòmic vol dinamitzar la ciutat en una de les pitjors setmanes de l'any per al sector de la restauració
'Buñuelo frito en Corea' del xef Tito Verger, creació guanyadora del concurso de tapas TaPalma 2021/Agenciacom
El “bunyol fregit a Corea”, millor tapa del TaPalma 2021
Totes les tapes i còctels participants al certamen es podran degustar en una ruta per la ciutat entre els dies 24 i el 28 de novembre

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa