Balears Vadevi
Neix ‘Correvins’, una proposta lúdica per tastar vins naturals, a Palma

Anys enrere, a Palma va sorgir el que es popularitzà com la Ruta Martiana. Consistia en una proposta que es concretava cada dimarts en una sèrie de restaurants i bars del barri de Can Amunt, en el centre històric de Ciutat, que s’omplien de gent jove amb l’excusa de fer unes tapes o uns pinxos i beure alguna cosa. Aquesta Ruta Martiana va ser tot un èxit i el públic jove va respondre amb entusiasme. Inspirat amb aquesta iniciativa, el distribuïdor SolodeVino posa en marxa ara el “Correvins“, amb un objectiu distint però recuperant una manera semblant de fer.

“L’objectiu del Correvins és donar a conèixer els vins naturals. Per això, avui feim la primera ruta de vins per distints restaurants de Palma que s’han apuntat en aquesta primera edició, que es repetirà els dimarts a partir d’ara”, explica Josep Avellà.

Toemu Ballester, de Cas Quitxero, durà els seus vins/Solodevino

Una ruta per Can Amunt amb vi, tapes i música

Seran tres els restaurants d’aquest primer dimarts: Cuina Vivant, Ben Trempat i La Infame. De fet, la iniciativa va sorgir d’aquest darrer local: ” En Leo i en Nafi, de La Infame, varen ser els que proposaren fer aquesta ruta que funciona de la següent manera. Cada restaurant que es vulgui apuntar haurà d’oferir una tapa o un pinxo i una copa de vi natural a un preu mínim de 5 euros, que és un preu assequible quan xerram de vins de qualitat”, diu Avellà. Però aquesta és una proposta de mínims, “cada restaurant podrà oferir altres tapes i vins més exquisides, si vol fins a un preu de 15 euros”, afegeix.

Miguel Gómez arriba a Mallorca des de Càdis, amb els seus vins naturals/Solodevino

En aquesta primera edició, els vins que es donaran a conèixer són els mallorquins de Cas Quitxero i els del vinater andalús, de Càdis, Miguel Gómez, de Vinifícate tot i que s’aniran afegint més referències sempre que compleixin amb les exigències dels organitzadors: han de ser vins naturals, de petita producció i amb personalitat.

És previst anar ampliant la ruta del Correvins en pròximes edicions amb els restaurants que es vagin afegint, de moment només en l’àmbit del barri de Can Amunt, però això just acaba de començar. La proposta és iniciar el recorregut a les 19h00 a Cuina Vivant, seguidament passar a les 19h45 pel Ben Trempat i acabar a les 20h30 La Infame. Amb bon vi, bona gastronomia i bona música, la ruta ha de ser per força un èxit!

Més notícies
Solodevino, especialistes en biodinàmics, ecològics i naturals
Josep Avellà està al capdavant d'una distribuïdora que arrisca i és l'inspirador del Moviment Ancestrals, a Mallorca
Avellan: “El vi de Menorca està vivint un moment dolç de qualitat, producció i demanda”
L'enòloga catalana afincada a Menorca assessora els cellers Solano i Sa Cudia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa