Balears Vadevi
Obert el concurs de cartells per il·lustrar la festa del vi novell 2022

Són dies de verema a Mallorca, però l’Associació de Cellers de Santa Maria del Camí pensa en el següent pas. Tot just ha obert convocatòria pel nou el concurs de cartells que ha de publicitar la festa del vi novell d’enguany, prevista pels primers dies de novembre, quan se celebra i comparteixen els primers productes de l’anyada.

Al concurs, i segons llegim a les bases, hi poden participar totes les persones que ho desitgin presentant, això sí, un màxim de dues obres originals i inèdites. Entre els requisits, també hi ha que a la proposta hi figuri el text “vi novell 2022”.

Les obres s’han de presentar com a tard el proper divendres 30 de setembre en un sobre tancat i anònim, identificat amb un pseudònim, que inclogui alhora un altre sobre tancat amb les dades personals de l’autor o autora. El jurat, format pels membres de l’associació dels cellers de Santa Maria, farà públic el veredicte el proper dia 10 d’octubre, i uns dies més tard, el dia 25, s’anunciarà la peça guanyadora, a qui es premiarà amb un lot d’ampolles de vi.

L’obra passarà a ser propietat de l’entitat, que a més a més, en podrà fer una exposició de les mostres participants. L’associació de cellers de Santa Maria està formada per Ramanyà, Macià Batle, Sebastià Pastor, 7103 Petit Celler, Jaume de Puntiró, Son Crespí i Àngel.

Cartell de la Festa de l’any 2020, amb el programa d’activitats per celebrar l’arribada del vi novell
Cartell de la Festa del Vi Novell de l’edició 2019 | Ajuntament de Santa Maria del Camí

Aina Machado, guanyadora del primer Concurs de cartells de la Festa del Vi Novell | Foto: Ajuntament de Santa Maria del Camí

L’entitat va iniciar aquest concurs gràfic l’any 2018 i des d’aleshores, a excepció dels anys de pandèmia, ha continuat obrint convocatòria per tal de trobar la imatge que ajudi a promocionar la festa. En aquella primera edició, la guanyadora fou la santamariera Aina Machado, a qui es va regalar com a premi el seu pes en botelles de vi.

Més notícies
El vi novell dels cellers de Santa Maria passa la primera prova de foc en el tast fet a Can Ramanyà/Cedida
Ramanyà acull el primer tast de vins novells dels cellers de Santa Maria
Es caracteritzen per ser productes joves, frescos i aromàtics
Els cellers de Santa Maria han obert les portes al públic per presentar el Vi Novell/Macià Batle
Visites als cellers de Santa Maria en la jornada de portes obertes
Les ofertes enogastronòmiques i de microteatre cridaren l'atenció dels visitants
L'aplec de tractors ha recorregut els carrers del poble /Pepa Núñez
El Vi Novell dels cellers de Santa Maria ja és aquí
Els vinaters pengen el Brot de Pi que indica l'inici de la venda de la nova anyada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa