Mallorca

Els ramaders denuncien la comercialització de brossat en termes que consideren fraudulents per al consumidor/Cedida

Indignats amb PRILAC: Una gran superfície ven ‘brossat mallorquí’ fet fora

Comparteix
Els ramaders es queixen de la inacció de la conselleria davant el que consideren un frau alimentari
Aubocassa necessita 6.000 olives per elaborar un litre d'oli de la màxima qualitat/Cedida

Aubocassa presenta un reformulat OOVE ‘L’Amo’, amb més presència de picual

Comparteix
En aquesta nova anyada es manté l'Aubocassa 100% arbequina, de bouquet més suau
Els vins de Can Coleto sempre tenen bons resultats a Catavinos/Cedida

Can Coleto fa bon paper a Catavinum i torna amb un Gran Or pel Summum 2014

Comparteix
El celler de Petra ha obtingut sis guardons al concurs celebrat a Vitòria-Gasteiz
Jerònima Bonafé donà compte dels resultats obtinguts en el 2022 a l'assemblea/Cedida

Cooperatives augmenta la facturació un 13% fins als 112 milions d’euros

Comparteix
Les cooperatives associades representen la meitat de la producció agroalimentària de les Illes Balears
La fireta ha estat la manera d'acostar de cop les novetats als professionals/cedida

Neix FEVI Itinerant per acostar el nou catàleg de Catavinos als clients

Comparteix
Fins a 600 clients de la distribuïdora han passat per les distintes localitzacions per conèixer els vins que representen
Julianna González, millor sommelier de Balears va dirigir el tast pels convidats de Experiència Verema/DO Pla i Llevant

L’Experiència Verema torna a Mallorca amb la DO Pla i Llevant

Comparteix
La sommelier Julianna González ha dirigit la sessió de tast
José Luis Roses va dirigir el tast del 'Pep Perico' 2001, una de les referències més exclusives presentades dilluns/Cedida

José L. Ferrer presenta les novetats de l’anyada als restauradors

Comparteix
Destaquen el "Pep Perico 2001", guardat vint anys a la cava més antiga i fonda del celler, i un Ferreret rosat
Els guanyadors del concurs d'esquerra a dreta, Forn Santo Cristo, Fornet de la Soca, tots dos de Palma, i  forn Sant Rafel de Búger/CAIB

El forn Santo Cristo guanya el primer concurs de panades de me de Mallorca

Comparteix
De la Concha: "Volem promocionar el me de Mallorca, la rebosteria tradicional de Pasqua i donar valor al col·lectiu de forners i pastissers de l’illa"
Les Denominacions d'Origen defensen els seus interessos davant els eurodiputats, al Congrés/Cedida

Binissalem i Pla i Llevant defensen els interessos del sector, a Madrid

Comparteix
Representants de les Denominacions d'Origen fan pinya per reclamar el suport dels diputats espanyols davant la UE
Javier Rossselló junt a Joan Cuart presentaren les mones a la botiga de Palma/Cedida

Mones de Pasqua inspirades en la gastronomia conceptual a Narez&Cuart

Comparteix
Els mestres xocolaters Mara Narez i Joan Cuart han creat peces de xocolata a partir de les creacions de l'artista Javier Rosselló