Mallorca

Francina Armengol i Mae de la Concha reivindiquen la rellevància del sector primari de les Illes Balears i la importància de la nova PAC, que reconeix la insularitat/CAIB

El ministre Planas coneix a Mallorca la dificultat de l’accés a la terra

Comparteix
El president de la cooperativa Camp Mallorqui obr els ulls del ministre d'Agricultura a una illa saturada i hostatge de l'especulació
El xef David Méndez, que guanyà l'edició de l'any passat, ha col·laborat amb la DO Oli de Mallorca en la presentació d'enguany/Cedida

La DO Oli de Mallorca prepara una nova edició d’Oleotapa 2023

Comparteix
El cuiner David Méndez, guanyador de la darrera edició, ha guiat una demostració amb tres propostes elaborades amb el verge extra de la denominació d'origen
El restaurant compte amb una cuina a la vista on s'elaboren els plats/Taula Parada

Taula Parada al restaurant Cafè Esment d’Inca

Comparteix
L'establiment mostra un estricte compromís amb els productes de qualitat i proximitat i elabora tots els seus plats amb productes de temporada
El concurs vol donar a conèixer un producte de gran valor tradicional/CAIB

Comença el compte enrere del concurs de panades amb dinou aspirants

Comparteix
La competició destinada a forns i pastisseries de Mallorca cerca la millor panada de me de tota l'illa
Bona acollida a la proposta de maridatge de Brusca Brewpub/Cedida

La cervesa artesana Brusca torna als sopars maridatge amb Joan Bauzà

Comparteix
El xef de la Factoria Restaurant enceta el 2023 de la cervesera de Manacor
Purgatori, una finca on l'agricultura i la ramaderia ecològica es fan sota els manaments de la PAC/Cedida

Purgatori, un exemple d’acoblament a la nova PAC

Comparteix
Xisco Llompart, titular de la finca, analitza pros i contres del nou marc normatiu amb el qual han de fer feina a partir d'ara els pagesos i ramaders
L'enòleg i el xef a la sessió preparatòria del maridatge/DO Pla i Llevant

Armero i Adrover, nou protagonista dels maridatges de Can March

Comparteix
El xef i el bodeguer han dissenyat un menú ple d'harmonies que es posarà en escena el 31 de març
El concurs vol donar a conèixer un producte de gran valor tradicional/CAIB

S’acosta el temps de fer panades de Pasqua

Comparteix
Un concurs organitzat per Sobirania Alimentària pretén promoure el consum de panades de me de Mallorca
Una representació dels cellers de Mallorca amb les autoritats del Consell de Mallorca, a Prowein/Cedida

Els cellers mallorquins tornen satisfets dels contactes fets a Prowein

Comparteix
Malgrat tot, aspiren a aconseguir un espai major per l'edició de l'any que ve per ampliar les xifres de negoci
El vi aprofita els actes de la Diada per donar-se a conèixer/CAIB

La venda de vi de qualitat creix 12% en un any fins als 53 mil hectolitres

Comparteix
El valor econòmic s’ha situat en els 41,2 milions d’euros, un 13,3% més que l’any anterior