Mallorca

 Tito Verger aixeca el trofeu que l'acredita com vencedor de Tapalma per segon any consecutiu/Cedida

Tito Verger s’enduu el premi Tapalma d’Or amb “Pulguita de Otoño”

Comparteix
Aquesta i la resta de tapes guardonades es podran tastar en una ruta que comença aquest dimecres 23 de novembre
Els vins de la DO Pla i Llevant sorprengueren a Barcelona/Cedida

DO Pla i Llevant presenta els seus vins al saló Verema de Barcelona

Comparteix
Els cellers varen donar a conèixer diverses referències de l'anyada 2021
A la fotografia, els i les representants de les DOs Binissalem i Pla i Llevant, presents a la reunió de Canàries/Cedida

Binissalem i Pla i Llevant demanen simplificació normativa, a Lanzarote

Comparteix
Se sumen a la CECRV, que vol que la UE i Espanya escolti el sector quan es decideixin els canvis normatius
La Fira de Caimari coincideix amb la Setmana de l'Olivera/Cedida

El Dia de l’Olivera i la Fira de Caimari, mostrador del sector

Comparteix
DO Oli i DO Oliva de Mallorca aprofiten l'aparador que suposa la celebració en un any complicat pels productors
Els Cap Grossos ballaren entorn el brot de pi al celler Jaume de Puntiró/Cedida

El Vi Novell ja és aquí

Comparteix
Santa Maria enceta la festa amb els actes entorn la recollida dels 'Brot de Pi'
Escursac-Esperó de Gall 2021, un nou vinàs de Pep Rodríguez/Cedida

Pep Rodríguez arrisca i guanya amb un Escursac-Esperó de gall amb criança

Comparteix
Duu el segell personal del creador de Soca Rel
Els alumnes de Formació Professional Olis i Vins fan pràctiques i les comparteixen a través de les xarxes socials/IES Binissalem

L’FP Olis i Vins de l’IES Binissalem s’estrena a les xarxes socials

Comparteix
Aprofita internet per difondre les diferents activitats que es fan al cicle
Pau Ixent Queralt, amb les abelles de Mel Vici/cedida

Mel Vici, a la recerca de l’abella autòctona

Comparteix
Dedicada a l'apicultura a Mallorca, s'ha implicat en el projecte liderat per la conselleria d'Agricultura per seleccionar les millors productores de mel
El Dijous Bo amb els carrers pels de gent , una imatge que esperaven els inquers des de feia dos anys/Cedida

‘Dijous Bo’, el millor aparador del sector agroalimentari de Mallorca

Comparteix
Inca se va omplir de gom a gom en la retrobada de la fira de les fires per donar suport al producte local

L’Emília conquesta Europa i guanya el premi a ‘millor embotit’

Comparteix
La sobrassada de porc negre del xarcuter Xesc Reina ha estat designada 'Migliore Insaccato d’Europa'