Mallorca

Emília, de tres anys, una sobrassada amb premi/Xesc Reina

Emília, una sobrassada amb nom propi que conquesta els italians

Comparteix
El mestre xarcuter Xesc Reina presenta una peça que té tres anys al país d'origen d'aquest embotit
El Pati del Quarter General Luque va acollir la sisena edició de la Nit del Vi d'Inca/Ajuntament d'Inca

Inca brinda amb Vi de Mallorca

Comparteix
L'organització de la Nit del Vi en fa un balanç ben positiu de l'edició d'enguany
La delegació de Vi de la Terra Mallorca visita la comarca Montsant-Priorat/VTM

Vi de la Terra Mallorca mira al Priorat i Montsant per explorar DO pròpia

Comparteix
Gràcies a una línia d’ajudes de la conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació, una delegació de la IGP Mallorca visita aquesta setmana les dues comarques per analitzar nous reptes
Cinc cellers de la DO Binissalem duran a Menorca una vintena de referències per la presentació/Cedida

La DO Binissalem desembarca a Menorca

Comparteix
Per primera vegada fa una presentació dels seus vins a través dels seus cellers adscrits
El vi en la cultura clàssica, part del cicle de la Fundació Juan March/Cedida

La Fundació Juan March dedica un cicle a l’alimentació en el Món Antic

Comparteix
Inclou la conferència de l'investigador Guillem Pérez Jordà sobre l'arribada del vi a la Mediterrània occidental
DO Binissalem i DO Pla i Llevant un any més s'han sumat al Brindis de Movimiento Vino/Cedida

DO Binissalem i DO Pla i Llevant, un any més amb el Dia ‘Movimiento Vino’

Comparteix
El Pati del Centre Cultural Sa Nostra, escenari d'un gran brindis per la diversitat i la sostenibilitat
Leo Gramona, Daniel Árias, Xavier Gramona, Toni Pérez i Vitislav Vili en un moment de la festa aniversari a Líquido&Sólido/Cedida

Gramona celebra el seu centenari a Palma

Comparteix
Els escumosos del celler de Sant Sadurní, estrelles de la festa a 'Líquido&Sólido' de Catavinos

El Parabere Fòrum Palma destaca el paper de les dones en el món gastronòmic

Comparteix
La trobada, que va haver de ser ajornada per la pandèmia, reuneix 400 participants de 40 països
Pablo Erroz en la presentació del seu diseny per a Laus/Cedida

Pablo Erroz firma la nova etiqueta de Laus Reserva 2016

Comparteix
El dissenyador mallorquí és l'autor de la nova imatge del vi més icònic del celler del Somontano
El pebre bord de Tap de Corti anirà molt cercat, enguany/CAIB

Els productors de pebre ‘tap de cortí’ temen que la collita d’enguany no basti

Comparteix
La Fira del Pebre Bord de Felanitx es fa ressò de la mala anyada, que pot afectar els industrials de la sobrassada