Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
Dos projectes mallorquins arriben a la final del Rural Talent de CaixaBank
Conxa Rosillo
Llanatura i Formatges Tramuntana SL (Sa Cabreta) competiran amb Bolets de Menorca en representació del sector agroalimentari de les Illes Balears
Madrid Fusión, un aparador per la gastronomia i el producte de Mallorca
Conxa Rosillo
L'estand de Mallorca duplicarà el seu espai on s'oferiran showcookings al llarg de totes les jornades de la XXIII edició d'aquesta fira internacional
La Cooperativa de Sóller presenta l’Oli Novell amb una festa
Conxa Rosillo
Una campanya anormalment reduïda no desllueix la celebració
Pep Socies: ‘L’espinagada hauria de ser a la bandera de Sa Pobla’
Conxa Rosillo
Quan s'acosta Sant Antoni, és temps de menjar espinagada i amb el cuiner pobler descobrim el que hi ha darrere la més popular de les coques tapades
Calendari pagès: Sant Antoni
Conxa Rosillo
El vinyòvol i cellerer Pere Calafat, del celler Jaume de Puntiró, escriu sobre les feines que toca fer a la vinya, amb l'arribada del fred de l'hivern
Bernat Montserrat: “L’essència de l’ofici és aprendre i qüestionar-se contínuament”
APAEMA
ENTREVISTA a un agricultor jove en un sector que sovint es reivindica castigat i cansat, però que cada dia té més jovent que empeny fort
La DO Pla i Llevant fa un tast-joc per identificar els vins mallorquins
Conxa Rosillo
Una iniciativa que pretén acostar el coneixement sobre l'elaboració de forma natural i senzilla, de la mà de l'enòloga Carmina Sender
Joan Oliver: “Vaig començar la vinya amb varietats franceses, però aviat vaig veure que era millor anar a les varietats autòctones”
APAEMA
El sector ecològic té un gran nombre de pagesos amb formació universitària diversa i no necessàriament vinícola
‘Cuina de l’Esperança’ de Tomàs Vibot, gastronomia i etnografia de Nadal
Conxa Rosillo
Completa les investigacions iniciades amb la 'Cuina de la Passió', on es fixava en la gastronomia i etnografia de la Pasqua
Risotto amb bolets i Capgiró Negre de Can Majoral
Conxa Rosillo
Rafel Juan Orell suggereix aquest arròs amb gírgoles de card, picornells i esclata-sangs amb un dels vins més emblemàtics del celler familiar d'Algaida
1
…
31
32
33
34
35
36
37
38
39
…
229