Mallorca

Toni Bonafé: 'Volem que el segell de la nostra ametlla sigui molt més conegut i reconeixible per a tota la gent que va a comprar”/IGP Ametlla de Mallorca

‘Ametlla de Mallorca’: Nova imatge per potenciar la presència en el mercat

Comparteix
Adopta un logo més bo d'identificar inspirat en el producte i l'essència del territori
L'IEB vol impulsar la normalització lingüística entre els restauradors, aprofitant la campanya nadalenca/CAIB

Els menús de Nadal dels restaurants, en català!

Comparteix
L’Institut d’Estudis Baleàrics ha elaborat un vocabulari gastronòmic per facilitar que els restaurants tenguin la seva oferta normalitzada
El xef Claudio Lemos explica als alumnes de FP de Cuina els avantatges del producte local/Cooperatives Agroalimentàries

Els futurs cuiners aprenen a valorar el producte de km 0

Comparteix
Cooperatives Agroalimentàries i el xef Claudio Lemos fan formació als alumnes d'FP de Cuina sobre el consum del producte local, en l'àmbit professional
El panettone 'a la mallorquina', amb sobrassada/Can Company

La sobrassada mallorquina personalitza el clàssic Panettone italià

Comparteix
El pastisser Lluís Pérez i Can Company firmen aquest producte innovador
Simonet ha compromès des de Brussel·les, el suport de la conselleria per implementar els canvis necessaris/CAIB

Els pescadors tornen a la mar després d’un acord condicionat, a Brussel·les

Comparteix
El sector demana prudència per fer valoracions i ajudes per implementar les mesures que s'hagin d'aplicar
Vi de la Terra Mallorca convida a una nova edició del Raïm Wine Fest, aquesta vegada a Costitx per arrancar les festes de Nadal/VTM

El Raïm Wine Fest tanca l’any amb una edició nadalenca, a Costitx

Comparteix
Dotze cellers participaran el festival itinerant del vi de 'Vi de la Terra Mallorca' dissabte, 14 de desembre
El sector treu targeta vermella a la UE/DirKom

Els pescadors exigeixen un tèntol a la UE per seguir com ara

Comparteix
El Govern, patronals, sindicats i organitzacions ecologistes mostren el seu suport al sector pesquer
Un bon aguiat com aquest arròs amb col i llom de porc negre, amb un vi de la terra fet de Callet i Fogoneu/Rafel Juan Orell

Arròs amb col i ‘Indiot’, Callet i Fogoneu elaborats per 4 Kilos Vinícola

Comparteix
La recepta prové de can Rafel Juan Orell, que fa també la descripció del vi
El consum de licors tradicionals està en retrocés i el sector dels elaboradors es prepara per canviar la tendència/CAIB

Herbes i Palo de Mallorca: noves estratègies per mantenir el mercat

Comparteix
La caiguda del consum dels espirituosos tradicionals obliga els licoristes a plantejar-se el futur
Des de 2017 enterrar el vi a Son Vell s'ha convertit en tradició/Gori Vicens

El vi que torna a la vinya on va néixer

Comparteix
La família Sureda de Son Vell desenterra 400 botelles, enmig d'una festa que ja és tradició