Mallorca

Agustín Santolaya destacava l'esforç que es farà enguany per satisfer la demanda amb l'escassa producció de l'olivar/Cedida

Aubocassa prepara una edició molt limitada i especial dels seus olis

Comparteix
Amb una collita molt curta, mantendrà el nivell de qualitat sacrificant la quantitat de la producció
El Parc de la Mar de Palma s'omplí de joves i de famílies fins a la matinada/IGP Vi de la Terra Mallorca

Més de 15.000 persones gaudeixen el Raïm Fest de Palma

Comparteix
La combinació de vi i música més els tallers enogastronòmics consoliden la fórmula de promoció de la IGP Vi de la Terra Mallorca
El pressupost augmenta un 6,3 % més que l'exercici de 2024, principalment per donar suport als pagesos, la compra de finques públiques i la millora de la gestió forestal/CAIB

Agricultura llançarà el Pla de Promoció dels Productes Agroalimentaris 2025

Comparteix
La Conselleria disposarà de 156 milions d'euros l'any 2025, dels quals més de 21,5 milions provenen dels fons de l’ITS. A més, cal sumar-hi 51 milions d'euros de fons europeus i del Ministeri, que gestionarà de manera directa el FOGAIBA
Els xefs Ígor Rodríguez i Jose Cortés amb Antònia Torres (IGP Sobrassada de Mallorca) i Antoni Martorell(AgènciaCom)/Cedida

TaPalma es presenta a Valladolid amb la sobrassada de Mallorca

Comparteix
Els organitzadors de l'esdeveniment gastronòmic de Palma volen establir sinergies amb el concurs de tapes en properes edicions
La gran majoria de les varietats d'ametlla de Mallorca tenen un estàndard de qualitat nutricional per damunt la mitjana de les altres varietats del món /Cooperatives Agroalimentàries

Ametlla de Mallorca: Superaliment saludable i superproducte gastronòmic

Comparteix
La IGP Ametlla de Mallorca vol estendre el missatge de l'elevada qualitat del producte amb aquesta marca reconeguda
Benito Torres i Santiago Herrera, guanyadors del campionat amb Koldo Royo, president d'Ascaib, i la consellera Pilar Amate/ASCAIB

Benito Torres, de Can Simoneta, s’enduu el Campionat de Cuina Vegana 2024

Comparteix
La seva proposta, un taco verd, de bolets de temporada, i una flor de blat de moro amb taronja i oli d'oliva, va ser la guanyadora de la competició.
Imatge de la tapa del bar Can Verdal / Cedida

61 establiments mallorquins participen en l’edició de “De tapes amb Rosa Blanca”

Comparteix
Els restaurants i bars ofereixen als assistents una tapa de creació pròpia amb una cervesa Rosa Blanca per un total de 4,50 euros del 7 al 17 de novembre
El Casal Balaguer va ser l'escenari de la presentació de la 9a edició del Raïm Wine Fest que serà dissabte al Parc de la Mar de Palma/VTM

39 cellers i més de 100 referències de vi al Raïm Wine Fest de Palma

Comparteix
Dissabte 16, al Parc de la Mar, hi haurà també un cartell musical de luxe i les creacions de tres parelles úniques de sommeliers i cuiners
Oliva crua, com agrada a l'autor de la recepta, 'envidriada'/RJO

És temps de preparar olives

Comparteix
Senceres o trencades, cada família té la seva recepta i aquesta és de Rafel Juan Orell
Cellerers i enòlegs de la DO Pla i Llevant han tastat els vins d'una anyada que qualifiquen d'excel·lent tot i que curta/Biel Modino

DO Pla i Llevant avisa: ‘aquest és un any de vinassos!’

Comparteix
Coincidint amb Sant Martí han fet el tast dels 'vins en rama' i constaten la gran qualitat de l'anyada