Mallorca

214 receptes de cuina casolana i propera/Cedida

“Bon Profit! De la Missa a la Cuina”, el llibre de receptes de mossèn Diez

Comparteix
Un recull de receptes de cuina casolana recopilades i executades per l'autor
Miquel Coll reb el guardó de la mà de la directora del diari, Marisa Goñi/APAEMA

Miquel Coll: “Demanam un téntol per repensar el futur de la pagesia”

Comparteix
El president d'APAEMA ha recollit el premi Sostenibilitat que el Diario de Mallorca ha atorgat a l'entitat
D'esquerra a dreta: Sebastià Cruellas, Medalla d'Or; Antònia Mª Torres, directora tècnica de la IGP Sobrassada de Mallorca; Andreu Palou, president de la IGP Sobrassada de Mallorca, i Antoni Pinya, Medalla d'Or/Jaime Reina

Toni Pinya i Sebastià Cruellas, ‘medalla d’or’ de la Sobrassada de Mallorca

Comparteix
Andreu Palou apunta a la internacionalització del mercat i la revalorització dels productes IGP com a grans reptes de futur
Els productors del sector vitivinícola se senten amenaçats pels canvis legislatius que s'albiren a l'horitzó comunitari i per la baixada del consum/Cedida

VITAEVINO, el sector respon a les amenaces que assetgen el mercat del vi

Comparteix
Una campanya que compta amb el suport de les organitzacions de productors i que s'estendrà per Europa
L'escorxador municipal d'Inca sacrificarà tots els dilluns fins d'aquí a un any /Cedida

El tancament de l’escorxador d’Inca obliga a repensar el sector de l’aviram

Comparteix
Davant la caiguda de la demanda a les instal·lacions que gestiona la Cooperativa Pagesa, Agricultura estudiarà el sacrifici d'animals a les granges
Trencar les olives una a una és la primera passa per l'elaboració de la recepta tradicional/Es Seregalls

Collir, trencar i salar olives verdes: Comença el cicle!

Comparteix
Es Seregalls organitza un taller per conèixer els secrets d'aquesta activitat artesana
Miquel Gual, president de la Cooperativa de Sóller, amb la presidenta i la gerent de Cooperatives Agroalimntàries de Balears, Jerònima Bonafè i Xisca Parets, i el director general d'Agricultura, Fernando Fernández/Cedida

Miquel Gual: “La Cooperativa ha evitat que Sóller sigui un parc temàtic”

Comparteix
La Cooperativa de Sant Bartomeu celebra 125 anys amb el repte de sobreviure en el segle XXI
El Raïm Wine Fest de Cala Sant Vicenç tanca amb l'objectiu aconseguit d'acostar el vi fet a Mallorca al públic/VTM

El Raïm Wine Fest es consolida amb 4.000 visitants a Cala Sant Vicenç

Comparteix
La sommelier Marta Clot, convidada especial d’aquesta vuitena edició, destaca “la riquesa enorme que representen les varietats tradicionals, que aporten caràcter i singularitat als vins mallorquins”
Pollastre amb ametlles cruixents, una de les propostes de la carta/TP

Taula Parada al restaurant ‘Made in China’ de Palma

Comparteix
Una mostra remarcable de la gastronomia cantonesa
Maria Miquel i Miquel Gelabert, amb els caragols i alguns dels vins servits a l'àpat/T.B

Els caragols de les vinyes de Miquel Gelabert

Comparteix
Una convidada ja tradicional a cal vinater que combina el mol·lusc amb els vins del celler