Mallorca

La baixada en la producció no afecta la qualitat: enguany el raïm que entrava a verema era petit i molt concentrat” afirma Vera/VTM

Vi de la Terra Mallorca: 5 milions de quilos el 2024, un 20% menys

Comparteix
Els cellers adscrits a la IGP comuniquen una verema més escassa i desigual quant a quantitat, que ajudarà a pal·liar l'excedent d'anys anteriors
La imatge és ja coneguda i fàcilment identificable pel públic/CAIB

El ‘producte local’ estrenarà logo propi el 2025

Comparteix
Es tracta d'una adaptació del que ja es fa servir per a la promoció turística i servirà per a identificar el producte amb el seu origen
Cares conegudes entre els membres del nou Consell Regulador que, bàsicament comptarà amb els mateixos pesos pesants de la DOP Pla i Llevant, en aquesta nova etapa/Biel Modino

La DOP Pla i Llevant renova el seu equip directiu

Comparteix
El nou Consell Regulador es pronunciarà en els pròxims dies sobre la presidència, encara per decidir
La pesca professional, un sector en declivi a les BalearsCedida

Els pescadors d’arrossegament fan vaga contra la reducció de dies de pesca

Comparteix
Afirmen que la proposta de la Comissió Europea que pretén reduir un 79% els dies de pesca al Mediterrani aboca a la mort al sector
Luis Maraver i MArga Coll entre el conseller Simonet i el president de la DO Binissalem, José Luis Roses, amb el batle de Sencelles Joan Carles Verd/DO Binissalem

Marga Coll i Luís Maraver, Mantonegro d’Argent 2024

Comparteix
La DO Binissalem ha lliurat els guardons que reconeixen la tasca dels professionals que donen suport als vins de la denominació d'origen
Els cellers reberen la branca de pi que simbolitza l'arribada del Vi Novell/CR

Brot de Pi 2024 per a Marilena Borràs i Miquel Àngel Adrover

Comparteix
L'Associació de Cellers de Santa Maria reconeix la tasca en favor de la viticultura i el vi en la gala anual del seu guardó emblemàtic
La cuina de Saloua ens acosta a l'altra riba de la Mediterrània/Taula Parada

Taula parada al restaurant “À ma maison”

Comparteix
Un viatge a la cuina de Tunísia sense sortir de Palma
Antònia Soler ha tengut cura de l'edició perquè no es perdi aquest patrimoni familiar i com un homenatge sentit a la seva padrina Margalida/Cedida

La ‘Cuina Mallorquina de fa cent anys’ d’una casa benestant, en un llibre

Comparteix
Les receptes de la cuinera Margalida Frau recopilades per la seva neta Antònia Soler
L'objectiu d'aquesta iniciativa és aconseguir arribar també a les famílies per tenir un impacte transversal/UPM

Un calendari per mostrar què i quan menjar cada aliment, als més petits

Comparteix
FAPA Mallorca, Melicotó i la Unió de Pagesos de Mallorca han fet un calendari didàctic de fruites i verdures de temporada
La tapa guanyadora imita una garrova i juga amb un producte la versatilitat del qual ha seduït el xef Kike Erazo/AgènciaCom

La ruta de TaPalma posa punt final a l’edició d’enguany

Comparteix
Una oportunitat per tastar les tapes i els còctels que han guanyat els distints concursos