Balears Vadevi
Palma XXI se suma al Parc Agrari i ajudarà a promoure’l

L’entitat Palma XXI s’ha sumat al Protocol General d’Actuació per a l’impuls del Parc Agrari de Palma, sent així la primera entitat no agrícola que en forma part.

Aquesta adhesió formal culmina la tasca feta els darrers tres anys de Palma XXI en el suport i l’impuls al Parc Agrari: ha organitzat les xerrades amb les associacions de veïns i estudiants de la zona; ha promogut estudis de recerca sobre els valors culturals i ha fet feina en col·laboració d’institucions com la UIB, l’Ajuntament de Palma i l’Hospital Universitari Son Espases. A més a més, l’associació es va constituir com a entitat de custòdia i forma part de la xarxa balear.

”Els acords de custòdia faciliten el contacte entre propietaris de terres en desús i pagesos, i ja hi ha un acord de custòdia agrària en actiu que ha permès reactivar l’activitat agrícola a una finca de Son Sardina”, ha explicat la presidenta de Palma XXI, Lluïsa Dubon. Segons Dubon, “amb la visió transversal de l’activitat i la cultura agrària, el paisatge, l’urbanisme, el patrimoni cultural i la vida saludable, Palma XXI s’incorpora al Protocol del Parc Agrari”, ha afegit.

Per part de l’Ajuntament, ha assistit a l’acte de signatura la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol; el director general d’Urbanisme, Biel Horrach; i el coordinador general de Medi Ambient i Benestar Animal, Nicolau Cañellas. També hi han assistit Jaume Vadell, en representació de la UIB i Lluïsa Dubon i Juanjo Suárez, de Palma XXI.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa