Balears Vadevi
Pep Vidal Coll, en ‘Pep de sa Tanca de s’Era’, en el record

La família de Pep Vidal Coll, de Santa Eugènia, ha comunicat a través de les xarxes socials, la seva mort. Després de tota una vida dedicada a fer feina a la vinya i al camp, en Pep de Sa Tanca de s’Era, nascut l’any 1937, deixa bons records entre tots els que el conegueren i, així, la seva família ha agraït les mostres de condol rebudes.

“Gràcies a tothom pel suport i calidesa rebuda. Ens ha deixat la primera de les tres generacions, qui va sembrar la primera llavor que avui esdevé el fruit de Bodegues Vidal Serra“. El defineixen com un home entregat a la seva feina: “La seva passió, esforç i dedicació són l’arrel sobre la qual se sustenta tot el que som avui”.

Els nets mantendran viu el llegat en el celler

Va ser aquesta passió per la terra i la vinya la que transmeté als seus nets que ara estan al capdavant del celler. Els mateixos que han fet públic aquest reconeixement públic al seu llegat que es comprometen a conservar: “Ens deixes la teva saviesa i un llegat que honrarem dia a dia. Gràcies per tot, seguirem amb el mateix amor i dedicació per mantenir viva l’essència de tot el que ens has ensenyat. Que la terra et sigui lleu padrí”, conclou el missatge.

El celler està situat a Santa Eugènia, un dels municipis de la DO Binissalem i les vinyes repartides entre Santa Eugènia, Santa Maria, Sencelles i Consell. Josep i Rafel agafaren el relleu del negoci familiar de ben joves i han tirat endavant el projecte firmant els seus propis vins: “Actualment estem treballant amb 25 hectàrees de vinya, de les varietats següents: callet, manto negro, siràh, merlot, cabernet sauvignon, premsal blanc, chardonnay, moscatell, sauvignon blanc. Tenim vinyes des de 0 anys fins a 70 anys d’antiguitat”, declaraven a Balears Vadevi quan presentaren les seves primeres creacions l’any 2021.

El seu és un projecte familiar, amb el qual segueixen el camí marcat pels seus padrins perquè han nascut i crescut entre les vinyes: “Vam decidir crear aquest projecte, fruit de què a la nostra família va sembrar i segueix cuidant les vinyes. Nosaltres som la tercera generació de viticultors de la família”.

Vinya antiga, de 70 anys, i vinya nova per produir amb varietats pròpies o foranes/Bodega Vidal Serra

Tira, tira van fent. La seva és una vinya petita i petit és el celler: “El nostre sistema d’elaboració es tradicional, amb dipòsits d’acer inoxidable, amb una capacitat total de 10.000 litres”.

Més notícies
Bodega Vidal Serra, els joves demanen pas
Els germans Josep i Rafel presenten els primers vins, després de quatre anys de feina

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa