Balears Vadevi
La DO Pla i Llevant proposa explorar la relació entre art, meditació i vi

És ben sabuda la bona relació que es crea entre el vi i les distintes manifestacions de l’art. Amb la música, en el cinema i el teatre, en la pintura… Res no descobrim aquí en aquests àmbits. Ara, la DO Pla i Llevant fa una passa més enllà i proposa experimentar amb la relació entre el vi, l’art i la meditació. El passat dimarts 17 de juny es va dur a terme una nova proposta organitzada per la DO Pla i Llevant: Tastitangle, una activitat diferent que va fusionar art, meditació i vi, i que va tenir lloc al Club Diario de Mallorca.

L’artista Tania Ferriol mostra les possibilitats d’aquesta activitat sota el mètode Zentangle/Biel Modino
Un detall de la crativitat dels participants al taller/Biel Modino

Cercant l’artista que duim a dins

El taller va ser conduït per l’artista Tania Ferriol, que va introduir els participants en la tècnica del mètode Zentangle, una pràctica de dibuix meditatiu que fomenta la relaxació i la creativitat. Durant la sessió, els assistents varen treballar sobre taques de vi negre, creant composicions úniques i personals, i descobrint l’artista que tots duen dins, en un ambient relaxat i inspirador.

Al mateix temps, l’enòloga Carmina Sender, de Bodegas Bordoy, va guiar una cata de tres vins de la DO Pla i Llevant, tot aprofundint en les característiques de cadascun i aportant coneixements sobre la seva elaboració, aromes i matisos.

Carmina Sender , enòloga de Bodegas Bordoy,va dirigir el tast/Biel Modino

L’activitat va tenir molt bona acollida i va comptar amb una gran participació. Els assistents varen valorar molt positivament l’experiència, destacant la combinació de creativitat, tranquil·litat i degustació, i l’oportunitat de gaudir del vi d’una manera diferent.

Amb activitats com aquesta, la DO Pla i Llevant continua apostant per oferir experiències culturals i sensorials que remarquen el valor dels vins i del nostre territori. Pròximament, el dijous 26 de juny és previst, a la Biblioteca Municipal de Can Picafort, un 𝐓𝐚𝐬𝐭 𝐢 𝐯𝐢𝐧𝐢𝐟𝐢𝐜𝐚𝐜𝐢𝐨𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐬 𝐛𝐥𝐚𝐧𝐜𝐬, 𝐫𝐨𝐬𝐚𝐭𝐬 𝐢 𝐧𝐞𝐠𝐫𝐞𝐬. Es tracta dun curs on es tastaran vins d’anyada, criats en bota, criances, monovarietals i vins que han tingut diverses maneres de vinificació, entre altres. Vins blancs, rosats i negres seran els protagonistes d’aquest tast dirigit per l’enòloga Xisca Armero, del celler Armero i Adrover de Felanitx, actualment presidenta del Consell Regulador de Pla i Llevant.

Més notícies
Més de dues mil persones s'interessaren per les novetats dels cellers de la DO Pla i Llevant/Confraria dels Tastavins de Manacor
Més de 2.000 persones tasten els vins de la DO Pla i Llevant, a Manacor
Els cellers adscrits oferiren més de 200 referències entre les quals destacaren les de la nova anyada
Els concursos de tast a cegues per parelles s'han mostrat com una fórmula que funciona molt bé per atreure nous públics al món del vi/Vila Viniteca
La DO Pla i Llevant organitza el I Concurs de ‘tast de vi per parelles’
Pretén així fer una passa més en la promoció de la cultura del vi entre locals i visitants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa