Balears Vadevi
Sa Vermada torna a Binissalem amb un programa reduït

Sa Vermada’ omple de festa aquests dies els carrers de Binissalem a partir d’un programa que aquest 2021 continua molt pendent de la pandèmia. Hi veu celebrar tallers, activitats culturals, concerts i altres expressions musicals i, com no, diverses activitats relacionades amb la campanya de verema en diversos cellers del territori.

Aquest divendres, per exemple, s’ha organitzat un itinerari patrimonial pel centre històric del municipi coincidint amb els dies de verema; i aquest dissabte tindrà lloc la X Cursa Rural Intervinyes, en la qual hi poden competir corredors de diverses edats. El cap de setmana també acollirà diverses sessions de microverema a les bodegues Biniagual, en les quals s’hi podrà gaudir de la representació de quatre peces de teatre breu amb un argument que està relacionat amb la verema i les festes de Sa Vermada.

Tot plegat, en un entorn una mica enrarit perquè el municipi se sent molest davant la retallada d’activitats. Fins i tot, un grup anònim ha convocat una concentració respectuosa per aquest dissabte al matí on es vol demanar que es puguin celebrar “unes festes dignes”.

L’Ajuntament del municipi demana responsabilitat i insisteix que “les restriccions ens han permès ampliar una mica l’oferta lúdica, però encara no s’ha pogut organitzar les festes tal i com ens agradaria”. En aquest sentit, demanen a totes les persones que participin dels actes que ho facin respectant les mesures i normes que ha definit les autoritats sanitàries.

Sigui com sigui, els actes programats són gratuïts i tenen un aforament limitat. En el programa s’indica com s’ha de fer per reservar la plaça i es recomana assistir amb l’antelació suficient per no crear aglomeracions a les entrades de l’acte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa