Balears Vadevi
[vídeo] ‘Els amos de les garroves’ promocionen l’inici de collita amb humor

Sus a la collita de la garrova d’una manera diferent. Productors mallorquins de Fruits Secs S.A.T. tornen a iniciar la temporada més esperada, la de la collita de la garrova. S’espera una campanya més curta en quant a volum, però amb preus rècord a partir d’1,65€/kg per als socis. Són 10 cèntims més que el que es paga fora d’aquesta cooperativa, de mitjana, segons les dades de l’organització de productors de garrova.

El vídeo reprodueix una escena en què el protagonista paga la factura del restaurant amb un grapat de garrofes

Però enguany, es fa un sus una mica diferent, junt amb @melicotostyle, s’ha realitzat una estratègia per a comunicar-ho amb un toc d’humor. Per això es presenta aquest vídeo de “l’Amo de les garroves” en el qual hi han participat els membres de la junta de Fruits Secs S.A.T. i treballadors, i com a protagonista, en Toni Sureda de Son Vell.

En Toni no necessita presentació per als lectors de Balears Vadevi. El coneixen bé com el vinater que fa cada any una partida de botelles per enterrar a la vinya, allà on reposen tranquil·les a l’espera que arribi el moment òptim de consum. Però Son Vell, la família Sureda i en Toni són molt més.

Implicats i compromesos amb la pagesia tradicional, no dubten a donar una ma quan es necessita. I aqui el teniu, aquesta vegada fet tot un influencer a les xarxes socials amb aquest vídeo que s’ha fet viral en poques hores, donant un impuls a la collita de garroves d’enguany.

Un producte que podríem dir que està de moda, gràcies al bon preu que aconsegueix en el mercat i a la resistència del garrover a les plagues i les inclemències meteorològiques. En molts casos, noves plantacions de garrovers joves estan substituint els ametllers, més delicats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa