Balears Vadevi
Els vins de Mallorca posen el peu a Prowein 2023 per presentar l’anyada

Düsseldorf es converteix des d’avui en la capital mundial del comerç de vi. Prowein és, de fet, la fira mundial de vins i licors, per a professionals de la viticultura, la producció, el comerç i la gastronomia. Serà l’escenari on els vins mallorquins presentaran les referències de la darrera anyada. Distribuïdors, importadors, clients i públic en general coneixeran de prop, la qualitat i el caràcter especial dels vins elaborats a l’illa. La fira Prowein acull una mitjana de 6.900 expositors de 64 països i rep una mitjana de 61.500 visitants, la majora (90%) d’origen europeu.

Onze cellers de Mallorca són presents en aquesta nova edició de Prowein/Cedida


Un mostrador privilegiat

En aquesta nova edició hi participen onze cellers en representació dels vins que es fan a Mallorca, Quatre són adscrits a la DO Pla i Llevant (Vins Miquel Gelabert, Bodegues Miquel Oliver, Es Fangar i Bodegas Bordoy) dos a la DO Binissalem (Bodegas José Luis Ferrer i Biniagual) i la resta a la IGP Vi de la Terra Mallorca ( Son Prim, Castell Miquel, Mesquida,  Macià Batle i Binigrau).

La cita alemanya és especialment important pels vins de Mallorca ja que és el mostrador més rellevant en el principal mercat per a l’exportació. Per això, és important el suport que els cellers han rebut de l’ICEX, la Cambra de Comerç i del Consell de Mallorca, que ha oferit l’espai en el qual la majoria d’aquests cellers hi estan presents compartint espai en un lloc destacat del recinte que comptarà, per petició de VT Mallorca,  amb  la instal·lació d’un suspensiu amb la paraula “Mallorca”, per facilitar la seva identificació. En aquest sentit, Marina Vera, gerent de Vi de la Terra Mallorca, vol agrair la implicació del Consell “que ens facilita aquest estand per participar en una fira que ens permetrà consolidar la venda en aquesta propera temporada d’estiu. Esperem que any rere any es pugui mantenir aquesta col·laboració”.

Per la seva banda, Bàrbara Mesquida, de Mesquida Mora, afirma que “participar a Prowein, una de les fires més importants, és un luxe, i més aquest any que torna a la normalitat després de la pandèmia i recupera les seves dates originals. Pels cellers com Mesquida Mora és una oportunitat de retrobar-nos amb els clients que no varen poder venir a altres fires i cercar nous mercats”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa