Balears Vadevi
Aprendre a fer formatge a la menorquina

Si com nosaltres és un bon amant del formatge i a més a més et crida la curiositat aprendre com es fa, aquesta informació t’interessa. Formatges Sa Roqueta, a Menorca, ofereixen l’experiència de poder elaborar el teu propi formatge.

No és una atracció turística, és el dia a dia del camp menorquí“, diuen des de l’empresa. I és amb aquest esperit que obren a primera hora del matí i conviden les persones interessades a modelar un autèntic formatge de Maó, a l’estil més tradicional, i seguint les instruccions dels propietaris. A les vuit setmanes, el formatge haurà madurat i cada persona podrà quedar-se’l i degustar la seva pròpia obra.

L’activitat es complementa amb una visita a les instal·lacions del projecte, on també hi tenen porcs, ovelles, conills i les vaques, i finalitza amb un tast per conèixer i els millors productes de l’illa.

Una visita a Sa Roqueta amb totes aquestes activitats té un preu de 45€ per persona, si es fa un grup de dues persones; i de 22€/persona amb opció de fer-ho amb un grup de màxim sis persones. Els nens d’entre 7 i 12 anys pagaran 15€, i els menors de sis tenen accés gratuït. S’hi pot sumar la compra del formatge, que segons el pes de la peça, variarà entre els 15 a 50 kg. Important saber que el preu també pot contemplar l’enviament del formatge dins o fora de Menorca.

Més informació, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa