Balears Vadevi
Aprendre a fer formatge a la menorquina

Si com nosaltres és un bon amant del formatge i a més a més et crida la curiositat aprendre com es fa, aquesta informació t’interessa. Formatges Sa Roqueta, a Menorca, ofereixen l’experiència de poder elaborar el teu propi formatge.

No és una atracció turística, és el dia a dia del camp menorquí“, diuen des de l’empresa. I és amb aquest esperit que obren a primera hora del matí i conviden les persones interessades a modelar un autèntic formatge de Maó, a l’estil més tradicional, i seguint les instruccions dels propietaris. Al cap de vuit setmanes, el formatge haurà madurat i cada persona podrà quedar-se’l i degustar la seva pròpia obra.

L’activitat es complementa amb una visita a les instal·lacions del projecte, on també tenen porcs, ovelles, conills i les vaques, i finalitza amb un tast per conèixer i els millors productes de l’illa.

Una visita a Sa Roqueta té un preu de 35 euros per persona en grups de 10-12 persones. S’hi pot sumar la compra del formatge, que segons el pes de la peça, variarà entre els 15 a 50 kg. Important saber que el preu també pot contemplar l’enviament del formatge dins o fora de Menorca. Més informació, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa