Balears Vadevi
Diàleg sobre l’avui i el demà del sector agrari a Menorca, a l’Ateneu de Maó

Les dificultats del subsector de la llet, el fre a la reconversió que pot representar l’amitgeria, els costos i els temps que els pagesos han d’invertir en la burocràcia, les oportunitats de nous mercats, els efectes de l’arribada de nous inversors, les estratègies per a millorar la rendibilitat de les finques i d’altres aspectes interessants, es tractaran aquest dijous 17 de juny en un acte organitzat pel GOB i l’Ateneu de Maó.

L’acte començarà amb la projecció d’un curtmetratge on diversos pagesos adscrits al programa de Custòdia Agrària comenten les seves impressions respecte dels problemes que afecten al sector agrari de l’illa. A continuació, s’obrirà un diàleg entre les persones assistents, per tal d’analitzar amb més profunditat els reptes i les potencials solucions.

Una oportunitat per sentir la veu de la gent que treballa al camp i analitzar les sortides que es poden trobar per un sector que gestiona gran part del territori de Menorca. Serà a les 19 h a l’Ateneu de Maó. No cal inscripció prèvia. Mascareta obligatòria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa