Balears Vadevi
‘Insòlit Made in Menorca’ posa el punt final a l’any de la gastronomia

Menorca acollirà el divendres 2 de desembre l’experiència gastronòmica Insòlit Made in Menorca, un viatge sensorial, artístic i gastronòmic que combinarà la gastronomia amb música, dansa i altres arts escèniques. Es tracta d’una proposta que pretén promocionar els productors, el producte local km 0 i de proximitat, la cultura i la innovació.

Traspàs de mandat a Alts

L’acte tindrà lloc en dues funcions, dia 2 de desembre, on es farà el traspàs de testimoni del mandat de la Regió Europea de Gastronomia als Alts de França i dia 3 de desembre, obert al públic en general. Les entrades es poden adquirir al web del Teatre des Born per un preu de 10 euros.

Comptarà amb la presència dels stakeholders que han donat suport al projecte de Regió Europea, així com representants dels productes locals Made in Menorca i de la gastronomia menorquina, així com alguns dels joves xef 2021 i 2022, com el recentment nomenat millor d’Europa Pau Sintes. Per a la realització d’aquest acte es compta amb la col·laboració del Teatre des Born, l’Ajuntament de Ciutadella, Gin Xoriguer i Vi de la Terra Illa de Menorca.

Fitxa tècnica

  • Idea original: Teatre Clavé
  • Disseny del menú, cuina i preparació de plats: Silvia Anglada i Toni Tarrago (Restaurant Es Tast de Na Silvia).
  • Cos de dansa: Natàlia Caimel, Laura Carles, Elisenda de la Iglesia, Yara Fernández, Sofia Gajardo, Fanny Masero i Cris Romagosa.
  • Coreografia: Anna Rodríguez
  • Actor: Josep Mercadal
  • Música: Maria Camps, Marc Renau i Arnau Tarrago
  • Disseny espai escènic i direcció artística: Mamen Sánchez

Els actes

Acte I. La Terra. L’Origen.
Acte II. Aroma. El color, l’essència.
Acte III. El sabor de la tradició. La memòria.
Acte IV. El retorn. El joc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa