Menorca

La música i el vi: Experiència gastronòmica al Cafè Balear de Ciutadella

Comparteix
Es fusionaran el menjar, la música i el vi.

Els vins blancs i els rosats desbanquen els negres, a Menorca

Comparteix
Acaparen el 85 per cent de tota la producció del Vi de la Terra de Illa de Menorca el 2018 a causa del major consum en temporada turística

Estrena en societat de l’Associació Balear de Sommeliers de Menorca

Comparteix
Una cinquantena de professionals participaren en l’acte de presentació que va tenir lloc coincidint amb els actes de la Diada de Menorca

Avellan: “El vi de Menorca està vivint un moment dolç de qualitat, producció i demanda”

Comparteix
L'enòloga catalana afincada a Menorca assessora els cellers Solano i Sa Cudia

Sanchís: “La formació és el primer objectiu de l’Associació de Sommeliers de Menorca”

Comparteix
La presidenta d'aquesta nova entitat que es presentarà oficialment dia 16 de gener fixa el full de ruta

Binitord enllesteix l’ampliació del seu celler

Comparteix
S’ha construït una estructura de 280 metres en forma de taula talaiòtica, que donarà una major capacitat d’emmagatzematge i alhora obrirà la possibilitat de fer visites guiades

L’Associació de Sommeliers Menorquins es presentarà oficialment per Sant Antoni

Comparteix
La primera junta ja ha quedat constituïda i ha començat a programar les activitats que vol portar a terme durant l’any vinent

El Vi de Menorca com a destí gastronòmic

Comparteix
L’Associació Fra Roger organitza unes jornades amb el consultor Jose María de Juan Alonso, de l’Associació Espanyola d’Enoturisme i membre de la World Food Travel Associaton
Binifadet

Binifadet apuja el llistó del seus vins amb els ‘Tanques’

Comparteix
Després d’un treball de millora de la seva vinya durant quatre anys, el celler menorquí aposta pels vins de parcel·la

Sa Cudia: un dentista entre vinyes

Comparteix
Sa Cudia és el primer vi blanc d’agricultura ecològica que es va produir a Menorca l’any 2001