Balears Vadevi
La Regió Europea de Gastronomia dona la benvinguda als turistes a Menorca

La promoció de Menorca Regió Europea de Gastronomia s’estén a l’Aeroport de Menorca. El Consell Insular de Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme (FFTM) i el departament d’Economia i Territori, ha instal·lat dos grans cartells promocionals per a donar a conèixer la Regió Europea de Gastronomia als turistes que arriben a l’illa amb avió.

La gerent de la FFTM, Elena Costa, juntament amb el conseller d’Economia i Territori, Josep Pastrana, i la directora insular d’Economia, Pilar Pons, han presentat la cartelleria que s’han instal·lat en l’aeroport. Es tracta de quatre tòtems, dues columnes a la zona de la parada de taxis i dos panells més situats a la zona de pagament de l’aparcament, un lloc molt visible per a totes les persones que arriben a l’aeròdrom menorquí. Amb el lema “Menorca, Sabor Infinit”, la publicitat inclou a més un gran codi QR que convida als visitants a consultar a través del telèfon mòbil el programa d’actes organitzats en motiu d’aquest mandat.

Busos serigrafiats, Menorca
S’ha rotulat diversos autobusos amb imatgeria vinculada al mandat de la Regió de la Gastronomia | CIME

Aquesta acció promocional se suma a la iniciativa que es va dur a terme conjuntament amb el Departament de Mobilitat per a retolar dos autobusos que fan els recorreguts Maó-Ciutadella i Maó-platges de Sant Lluís. La Regió Europea de Gastronomia també es publicita en tres tanques ubicades a Maó, Es Mercadal i Ciutadella, i als Ports de Ciutadella i Maó.

El mandat de Menorca com a Regió Europea de Gastronomia 2022 és una distinció concedida per l’Institut Internacional de la Gastronomia, la Cultura, les Arts i el Turisme (IGCAT) en reconeixement dels valors culinaris i sostenibles de l’illa. El mandat compta amb un extens calendari d’esdeveniments que, mitjançant aquestes accions promocionals, es vol fer arribar també als turistes que visiten Menorca aquest any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa