Balears Vadevi
Torna Arrels, la fira de producte local i cuina de Menorca

Ja hi ha dates per la nova edició de la Fira Arrels, la cita amb el producte local i de cuina de Menorca. Enguany es farà coincidint amb els dies 1 i 2 d’abril al recinte firal de Maó, amb la voluntat un any més d’esdevenir el punt de trobada de productors i productes de la mar i la terra de l’illa.

A primers d’abril, doncs, s’estrena la sisena edició amb tot un cap de setmana d’activitats en el qual es concentrarà la “millor producció artesana i la millor qualitat de la cuina”, en paraules dels organitzadors. Tot plegat, a partir de diversos espais diferenciats, com son l’aula de cuina, on es faran demostracions de cuina en directe; l’aula de tast, reservada per a activitats dels expositors, i on també es realitzaran tallers per als més petits perquè puguin conèixer els productes i la cuina locals. A més a més, els visitants podran tastar i aprendre, a més de comprar productes locals km 0 directament als elaboradors.

L’edició passada, Arrels va tancar portes amb xifres que parlaven de consolidació després de veure recuperat el seu format habitual, superades les restriccions de la pandèmia. Mentre es va completant el programa, s’ha començat la comercialització dels espais per als productors i elaboradors que vulguin apuntar-s’hi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa