Actualitat

Una campanya ‘excel·lent’ per reconèixer l’esforç dels productors de vi de Mallorca

Comparteix
L’empresa de publicitat Malla ha repartit opis per tot Mallorca de forma desinteressada com a mostra de suport

Macià Batle s’estrena en el món dels brisats

Comparteix
Un Orange wine de premsal i malvasia que completa el repòquer de brisats santamariers

Pere Seda renova la imatge dels seus vins més emblemàtics

Comparteix
Guium, L’Arxiduc i Novell s’adapten a la nova estètica sense perdre les arrels

Madrid fa cas al sector del vi de Balears i modificarà els criteris dels ajuts

Comparteix
Del Ministeri d'Agricultura arribaran més de 200.000 euros per l’emmagatzematge privat de vi i també per la collita en verd, i altres prop de 500.000 euros per la lluita contra les plagues

10 cellers mallorquins protagonistes de la revista Cuina

Comparteix
Els vins mallorquins estan de moda i una prova n’és la selecció que fa la revista catalana

Tanca 12 de Binifadet, el millor blanc de Balears segons la Guia Peñín

Comparteix
Tots els vins del celler menorquí han millorat la puntuació en l’edició d’enguany d’aquesta publicació

Nocions bàsiques per destruir el mite que el vi fet a Mallorca és car

Comparteix
Un estudi fet per Antoni Bennàssar detalla les hores que es necessiten per fer una botella de vi, de la vinya al celler

Recta final per l’autorització de l’Esperó de Gall, el Mancès de Tibús i el Callet negrella

Comparteix
Aquest dijous la conselleria d’Agricultura ha fet un tast amb Can Axartell, Galmés i Ribot i Tianna Negre, bodegues col·laboradores

Soca-Rel, el somni d’un vinyòvol enamorat

Comparteix
Pep Rodríguez ha tret tres vins que exemplifiquen la seva manera de pensar, arrelada i ecològica

Noves etiquetes per la línia Son Moix de Miquel Gelabert

Comparteix
Blanc, negre i escumós, la criatura del jove Miquel Gelabert Miquel