Actualitat

Les taques de vi, un maldecap

Comparteix
Treure-les és pràcticament impossible però alguna cosa s'hi pot fer

Ca Na Toneta mostra els seus vins mallorquins, naturals i exclusius a Barcelona

Comparteix
Aquest restaurant de Mallorca es trasllada fins dia 20 de desembre a Casa Bonay

El variat mallorquí es planta a Barcelona

Comparteix
Ràdio Mallorca i Disset Edicions presenten a l'Ateneu Barcelonès la segona edició del llibre que vol posar en valor aquesta tapa de tapes típicament mallorquina

L’oli d’Eivissa ja té Indicació Geogràfica Protegida

Comparteix
Amb la dels vins ja són dues les proteccions oficials sobre l'origen dels productes que ostenta Eivissa

Pansit de Formentera, el millor vi de les Balears segons la Guia Peñín

Comparteix
La publicació li atorga 96 punts a aquest vi dolç del celler Cap de Barbaria

Evelyn de las Alas reivindica els vins naturals en el Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Comparteix
La sommelier de Ca Na Toneta s'endugué el Malva, de Selva Vins, i el Som, de Galmés i Ribot per mostra

Les exportacions de vi i de formatge de Balears pendents de l’amenaça dels EEUU

Comparteix
Si s'aplica l'augment del 25% en els aranzels el cop pot ser molt dur, especialment pel formatge de Maó

Altres usos dels taps de suro més enllà de la decoració

Comparteix
Una serp, un suport per pals xinesos o uns poms són alguns dels nous usos que poden tenir els taps de suro com a alternativa a llençar-los

Baixa la producció de raïm però es manté la qualitat a la DO Binissalem

Comparteix
En plena campanya de verema, aquesta denominació d'origen constata que les condicions climàtiques faran d'aquesta "una nova anyada particular"

La verema, pas a pas a través d’Instagram

Comparteix
Els cellers de les Illes Balears mostren com és aquest procés a través de fotografies i vídeos