Balears Vadevi
Eivissa promociona l’horta d’estiu sortejant una cistella de producte local

Aquest dissabte 20 d’agost es presentarà al mercat setmanal de Sant Josep de sa Talaia el sorteig d’una cistella de producte local per a la promoció de les varietats tradicionals d’horta d’estiu i els punts de venda directa dels productors.

Per participar-hi, les bases estableixen que cal comprar a algun dels 11 productors que participen a la campanya i que compten amb un punt de venda directa, omplir una butlleta amb les dades de contacte i dipositar-la dins l’urna de la promoció.

La durada d’aquesta acció és d’un mes, començant el 23 d’agost i fins el 23 de setembre, i el premi s’adjudicarà amb la tria d’una de les butlletes entre totes les disposades durant aquest període. Es triaran dues butlletes més de reserva en el cas que no fos possible contactar amb la primera. El lliurament del premi es realitzarà durant la primera quinzena del mes d’octubre.

Els productors que participen en aquesta proposta son:

  • Marina Baos, Finca Can Puvil
  • Linda Odini (Mercats de Sant Josep, Sant Antoni i Sant Rafel)
  • Raimon Torres (Finca Tierra de Ibiza y Mercat de Sant Antoni)
  • Fruites i Verdures Maria Juan Luis (Mercat de Santa Eulària)
  • Bernat (Mercat de Sant Antoni)
  • Maribel y Fina (Mercat de Sant Antoni)
  • Francesca Prats (Mercat de Sant Antoni)
  • Bartolo (Mercat Sant Antoni i mercat de Forada)
  • Agroevissa
  • Sa Botiga de Can Murtera – Eivissa i Mercat Pagès
  • Ecofeixes

En paral·lel a l’acció física, també es durà a terme el sorteig d’una segona cistella a través dels seguidors dels productes locals però des de la xarxa. En aquest sentit, es farà a través de la xarxa social Instagram de Sabors d’Eivissa.

Plat d’enciam de patata | Bog ‘Dit i fet’

Productes d’estiu i l’enciam de patata

L’activitat, organitzada conjuntament entre Pimeef, Grup Leader d’Eivissa i Formentera i el Consell Insular d’Eivissa sota les actuacions promocionals de Sabors d’Eivissa, s’activa coincidint amb el temps de les varietats tradicionals d’estiu i també d’un plat emblemàtic de la nostra gastronomia com l’enciam de patata (actualment conegut com ensalada pagesa), que inclou la ceba vermella i la pebrera blanca, a més de patata vermella eivissenca (millor de la varietat Desirée o Bartina).

Podeu recuperar l’article que recull a història d’aquest plat emblemàtic, lenciam de patata, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa