Balears Vadevi
‘Som Comerç Eivissa’ regala vals per gastar en la petita botiga local

El departament de Promoció Econòmica i Empresarial i Cooperació Municipal del Consell d’Eivissa, els cinc ajuntaments i la PIMEEF han presentat una nova edició de la campanya ‘Som Comerç’, amb la que els usuaris d’una aplicació mòbil podran gaudir de vals descompte gratuïts de 15 euros per fer servir en compres d’un mínim de 30€ a més de 180 establiments adherits a la promoció de tots els municipis.

La consellera Maria Fajarnés ha explicat que “la pandèmia i la invasió d’Ucraïna han provocat una crisi econòmica sense precedents, que fa necessaris impulsos al nostre teixit comercial. Amb aquest context, presentam una campanya que ha d’enfortir el nostre teixit comercial”.

En el cas concret d’aquesta campanya, la consellera Fajarnés ha explicat que el Consell d’Eivissa ha destinat 90.000€ als cinc ajuntaments per poder habilitar un total de 6.000 vals de 15 euros cadascú, que permetran injectar “un mínim de 180.000 euros al teixit comercial local”.

Entrant en detalls, la directora insular Irene Torres ha explicat que aquesta campanya representa “la més important de les 3 que hem llançat fins ara, amb més vals que mai, més comerços que mai i més usuaris que mai”. Torres ha explicat que ara hi ha més de 180 comerços adherits i més de 3.000 usuaris enregistrats i que el número creixerà en la present campanya. En aquest sentit, ha fet una crida a que “els comerços que encara no estiguin inscrits ho facin en la web de som comerç eivissa per poder-se adherir a aquesta i altres promocions”.

Pel que fa la promoció, romandrà activa fins aquest proper 16 d’abril i caldrà enregistrar-se o identificar-se amb el compte propi de Som Comerç Eivissa i activa el bons en aquell municipi a on se’n vulgui fer ús (que no necessàriament ha de ser el de residència).

En el moment de compra només bastarà amb indicar el número de DNI o NIE per tal que el comerç validi el descompte. Enguany, com a novetat, es podrà disposar d’un segon bons de 15€ si es fa una compra superior a 60€ i si encara hi ha disponibilitat de bonificacions. Els val s descompte caducaran una vegada hagi acabat la promoció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa