“Per fer aquest vi ens hem ajuntat i no ens hem barallat, no hem malferit cap animal ni mort cap planta, això si férem una bona berenada!”, confessen els dos “culpables” d’aquesta experiència joiosa: Pere Calafat i Sebastià Ordines. O el que és el mateix: Jaume de Puntiró i 7103 Petit Celler. Són paraules seves quan afirmen que el vi fruit d’aquesta aventura “és el més irreverent, el vi que no entén de convencions ni de formalismes, és un vi de festa, un vi que vos farà botar i ballar, fugint dels convencionalismes i de la rigidesa que sovint enrevolta el món del vi”.
I així va ser quan el dia de la presentació es va convocar a una berenada festiva i popular: Serviren el vi ben fresquet, quasi gelat amb una miqueta de gel i qualque floritura més, en un entorn de música i bona companyia.

Per la definició, més enllà de l’atreviment, aquest vi és el resultat de la fusió d’esforços, de la fusió d’oportunitats.
El celler 7103 i el celler Jaume de Puntiró el temps de veremar, l’any passat, es trobaren en una situació singular: l’un tenia una partida de verema Fogoneu que no arribava, que no feia prou grau i l’altre tenia una partida de verema de Giro Rós que s’estava passant, que tenia massa grau, i fet! Aquí es va plantejar la solució. Aviat ajuntaren les dues veremes i “la màgia de l’alquímia obrà el miracle i convertí allò que era poc i allò que era massa en la plenitud absoluta!”, afirmen.
“La bellesa, la perfecció: Pans i peixos, figues i rem, corda i poal”, rematen
El vi no té la voluntat de perdurar (ara o mai).

2 Ases (IGP Vi de la Terra Mallorca)
Cellers: Jaume de Puntiró i 7103 Petit Celler (Santa Maria del Camí)
Varietats: Fogoneu i Giró Ros
Grau alcohòlic: 12,5
Maridatge: Vi d’estiu, per a servir fresquet i en bona companyia. Ideal per una berenada o un sopar a la fresca.