De la unió de dos productes típicament mallorquins com són les taronges i el vi, resulta aquesta sangria. La primera sangria, on els dos productes principals són 100% de Mallorca, d’aquí la seva rellevància. Aquesta és la tarja de presentació del nou producte del celler 7103 Petit Celler de Santa Maria que dirigeixen Sebastià Ordines i Pep Cànaves.
“A 7103 petit celler, des del dia del nostre naixement vàrem apostar en què la diferenciació dels nostres vins, havia de passar per les varietats autòctones. I anant una passa més enllà, aconseguir amb les varietats autòctones productes poc usuals i que donen sentit a la nostra producció”, explica Ordines tot argumentant la raó de ser del celler i d’aquesta nova referència.

La conjunció de dos productors mallorquins, uns fent suc de taronja de Mallorca i altres elaborant vi distingit amb la marca de qualitat IGP Vi de la Terra Mallorca, fa que aquesta sangria es distingeixi amb l’etiqueta de producte local al 100%, entenent producte local com aquell tipus de producte nascut i transformat aquí.
La presentació oficial s’ha fet aquesta setmana a l’agroturisme Sa Pedrissa de Deià davant els mitjans amb un espot promocional que s’emet a IB3 televisió.