Balears Vadevi
Brice Michaud, millor sommelier de Balears 2025

Aquest dilluns s’ha celebrat a la seu de l’Escola d’Hostaleria de la UIB (EHIB) el Campionat Millor Sommelier de les Illes Balears organitzat per l’Associació Balear de Sommeliers (ABS). Brice Michaud ha aconseguit situar-se a dalt de tot del pòdium i, per tant, podrà participar en el campionat nacional pels professionals de la sommelieria, que tendrà lloc en el mes d’abril en el marc del Salón Gourmet.

Eivissa, en el mapa amb Michaud

L’ABS ha volgut destacar que aquesta vegada el guanyador, per primer cop, prové de l’associació de professionals d’Eivissa. Brice Michaud és d’origen francès, però resideix a Eivissa des de fa anys i allà ha desenvolupat bona part de la seva carrera professional, ara mateix a l’empresa del sommelier Goran Krastanovic, Vinum Ibiza. Destaca el fet que l’any passat va aconseguir entrar en el selecte Top Ten del Campionat Millor Sommelier d’Espanya, 2024 organitzat per la UAES i just fa dues setmanes va aconseguir ser el primer a la segona edició del “Sparkling Wine Máster“, que va tenir lloc a València.

Brice Michaud participant en la competició, a l’Escola d’Hostaleria de la UIB (EHIB)/ABS

Des de l’Associació de Sommeliers de Balears ha arribat les primeres felicitacions per al guanyador d’aquesta competició regional que arribava a la seva 27ena edició. El seu president, Daniel Arias, comunicava el resultat a través de les xarxes socials i feia arribar l’enhorabona de l’ABS als participants pel gran nivell mostrat durant la competició. “Des de l’Associació ens sentim més que orgullosos i encantats que Michaud ens representi en la pròxima edició de la Campionat Millor Sommelier d’Espanya UAES 2025” I afegia “enhorabona a tots els que s’hi han presentat per l’esforç i el temps invertit en la nostra professió”.

Els finalistes en el concurs han estat Javier Gómez, Sommelier del restaurant Sa Clastra, amb una estrella Michelin, del Castell de Son Claret, en la segona posició, i Juan Manuel Montes, sommelier del celler Bodegas Ribas.

El jurat que ha avaluat la competència dels participants estava format per Daniel Arias, president de l’ABS, Joan Arboix, cap de servei del grup Santi Taura i Gabriel Lucas, Millor sommelier d’Espanya UAES 2021, que representarà l’ABS pròximament en el Campionat Millor Sommelier d’Europa, Àfrica i Orient Mitjà.


Més notícies
Josep Juhé, el segon per l'esquerra, ha aconseguit la millor puntuació en el Campionat/ABS
Josep Juhé és el millor sommelier de Balears
Podrà participar en el campionat que es farà el mes d'abril al Salón Gourmets representant les Illes Balears
Gaby Lucas feliç en rebre el guardó que l'acredita com millor sommlier d'Espanya de l'any/Cedida
El mallorquí Gabriel Lucas, millor sommelier de l’Estat
El de Palma ha destacat en la 26a edició del Campionat Nacional 2021

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa