Balears Vadevi
Can March acull una nova edició dels maridatges de Pla i Llevant

Aquest mes s’inicien els maridatges entre el restaurant de Can March de Manacor i els cellers de la DO Pla i Llevant. A partir del mes de juny, el tercer divendres de cada mes, a la nit i de manera rotativa es farà el maridatge entre l’afamat restaurant de Manacor i els cellers d’aquesta dominació d’origen.

Tolo Gelabert, xef de sala, Toni Bennàssar, president Pla i Llevant, Miquel Gelabert, xef de Can March, i Lluc Reus, de Pere Seda/24 pm màrketing

El primer maridatge es farà el pròxim divendres, 17 de juny, a partir de les 20.30h. Hi participa la bodega Pere Seda de Manacor que va adquirint un sòlid prestigi en el món del vi reconegut amb diversos premis en els concursos en que ha participat, com el recent Bacchus 2022 amb el vi Mossèn Alcover que es podrà tastar en el maridatge vinent. El celler Pere Seda elabora vins blancs, rosats, negres i escumosos, una  mostra dels quals podrà ser degustat en aquest sopar. Les seves vinyes estan situades en el municipi de Manacor. Els seus vins combinen varietats autòctones: callet, manto negro, giró ros o premsal amb les internacionals cabernet, merlot, syrah, chardonnay i viognier.

Per la seva banda, el restaurant Can March no precisa de moltes presentacions per la seva llarga trajectòria oberta l’any 1925 com a fonda. El seu prestigi es basa en la qualitat i delicadesa  dels seus plats de cuina mallorquina tradicional, però que han anat evolucionant incorporant nous conceptes i idees partir de nous ingredients i la possibilitat d’incorporar noves tècniques de cocció. La cuina de Can March és fidel al seu lema: Menjar, beure i estimar. Menjar i vi, vi i menjar una festa pels sentits.

Bacallà, xeixa i vi escumós

En aquest menú es combinaran tàrtar de bacallà, coca de blats de xeixa amb verdures i arengades, rajada amb tumbet, terrina de porcella amb albercoc i monte nevado de postre. Els vins: GVIVM blanc, Reserva 2016, Chardonnay 2021, Mossèn Alcover 2019 i escumós Pere Seda.

A gaudir-ne!

Més notícies
El celler de Campos Es Gallicant tanca el cicle de maridatges a Can Calent/Cedida

Bodega Es Gallicant tanca els maridatges de Can Calent

Clou un cicle que ha permès presentar els vins de 12 cellers de la DO Pla i Llevant amb els menús creació del xef Miquel Calent, de Campos
:  - Mobile
Miquel Calent i Carmina Sender conduiren el maridatge/Cedida

Nou maridatge de Pla i Llevant: Restaurant Can Calent amb Bodegues Bordoy

El menú fa la combinació entre la cuina del xef campaner i els vins del celler de Llucmajor
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa