Balears Vadevi
Chefs(in) actualitza la guia Transfer Class, per la temporada 24/25

Dilluns 25 de març es presentava al Teatre Mar i Terra de Palma una nova edició de la Guia Transfer Class by Chefsin de restaurants i cocteleries de les Balears, corresponent a la temporada 2024-2025.

Destaquen set noves incorporacions: tres restaurants de Mallorca (Senzill, amb Irene Lluch i Andreu Genestra; O Vicenç, amb Santi Martorell i Santi Taura; i Yara amb Sebastián Real i Simon Petutsching); tres restaurants de Menorca (Santa Mariana, amb el xef José Maria Borrás; Vermell, amb Joan Begur i Casa Emilio del xef Emilio Samblás) i un d’Eivissa (És Tragón d’Álvaro Sanz).

A la presentació van acudir gran part dels xefs els restaurants dels quals formen part de la guia, entre ells 9 amb estrella Michelin. Miguel Ángel Payeras, soci-director de Deacorde Agency i de Chefsin, va destacar l’evolució de la gastronomia a les illes. “La Guia compleix quatre anys i Chefs(in) n’ha fet 12. En aquest temps hem estat testimonis d’una gran revolució. En 2012 comptàvem amb 5 estrelles Michelin i 19 Sols Repsol. Avui sumem 16 restaurants amb estrelles Michelin i 44 amb Sols Repsol. La Guia és una ambaixada del que significa la qualitat gastronòmica de les nostres illes”. També Jesús Cuartero, director comercial de Transfer Class, va destacar la importància de la gastronomia en l’experiència dels qui visiten les illes.

La imatge mostra l’equip que ha fet possible la guia amb els representants dels establiments inclossos en l’edició d’enguany/Deacorde Agency

Per part seva, el tinent de batle de l’Ajuntament de Palma, Javier Bonet, va definir la gastronomia com a atractiu turístic però també econòmic i, per descomptat, experiencial.

La Guia Transfer Class by Xefs(in) conté 57 restaurants i una secció de cocteleria perquè entén que l’alta cuina també és líquida. Enguany s’ha lliurat a tots els integrants de la Guia un distintiu físic amb la lletra “G”. Per al disseny de la Guia, s’ha seguit la tradició de triar el “Color de l’any”, segons Pantone, que en 2024 és el Peach Fuzz; un to préssec suau que reflecteix el desig de cuidar-se un mateix i dels altres. El seu esperit envolvent enriqueix ment, cos i ànima. Igual que l’experiència de la gastronomia.

La Guia Transfer Class by Chefsin, molt més que un recull de propostes

La Guia recull alguns dels millors restaurants i cocteleries de les illes. La particularitat és la inclusió d’una taula d’indicadors amb les característiques de tots els restaurants, amb preus, tipus de
carta o menú, instal·lacions, nombre de referències de vins, servei de sala,
etc. Ha estat dissenyada i elaborada per Deacorde Agency, l’agència responsable de la marca Chhefsin.

La nova edició amplia amb 7 nous establiments la llista de restaurants i cocteleries de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera/Deacorde Agency

Aquesta Guia s’ha convertit en una eina de promoció turística i gastronòmica, gràcies a l’acord entre les dues empreses impulsores. D’una banda, Transfer Class, una de les empreses de servei privat de transport de luxe més important de Mallorca, que aporta el contacte directe amb el client turístic d’alt nivell, i per un altre, Chefsin, que uneix als millors xefs de les Balears i afegeix el coneixement gastronòmic. Així, tots els clients de Transfer Class són obsequiats amb la Guia que els serveix per a descobrir la millor gastronomia de les illes.

Més notícies
Impresa per Esment és una eina de consulta referent en el sector de la  gastronomia d'excel·lència/Cedida
Nova Guia Chefs (in), un ‘must’ per identificar l’alta gastronomia
Una eina de consulta imprescindible per localitzar gastronomia d'excelència a tot l'arxipèlag
La Guia de Chefs In, on trobareu els 'millors xefs de les Illes Balears'/Deacorde
Chefs (in), la guia imprescindible de restaurants de les Balears
Una publicació de referència per acostar-se a la millor gastronomia local dirigida als residents i als visitants

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa