Balears Vadevi
Es Gall de Vi Rei, nova línia ‘top’ del celler de Llucmajor

Vi Rei és un celler dels més joves, però no més petit, de Mallorca. En els darrers anys ha anat completant la seva producció vitivinícola amb nous productes que indiquen la consolidació del celler i els seus projectes de futur. Enguany ha sortit al mercat una línia nova: Es Gall. Segons l’enòloga Silvia Lázaro, responsable de la producció de vi a la bodega, “volem que sigui un vi exclusiu, per això hem triat una botella totalment diferent de les altres. Aquest projecte ha estat dissenyat directament pel propietari de la bodega, Miquel Pascual“.

Nous vins amb etiquetes representatives

La gamma abasta el blanc, el rosat i el negre. Tots ells comparteixen una imatge que els identifica amb aquesta línia: Un gall, un gall i una gallina i el conjunt de la família. “S’ha triat aquest animal, explica Sílvia, perquè representa molt Mallorca i la nostra finca, on passegen en llibertat aquests animals”, explica.

L’exclusivitat del producte es defineix des de la seva imatge exterior: “És una gamma top, superior”, afegeix Sílvia. “El raïm que utilitzem serà seleccionat i fermentat a part, veremat a mà” (a partir del pròxim any). “El cupatge de cada un dels vins d’aquesta gamma es decidirà cada any i només farem servir els millors raïms, que seran seleccionats durant la verema”, apunta l’enòloga.

Ara el vi “superior” és el Vi Rei select, que únicament es distribueix a restauració. Es Gall estarà també en grans superfícies, i és complementari dels vins que ja tenim d’animals: Es Pop (blanc de negres) i el Pescador mallorquí i Caçador mallorquí (cupatges de raïm autòcton)”.

La família “Es Gall”/Vi Rei

Es Gall és una gamma que combina varietats locals i forànies: Chadonnay, Malvasia, Sauvignon Bota, Giró Ros i Premsal blanc. El rosat és un cupatge de Merlot, Manto Negro, Callet i Syrah. I el negre duu Merlot, Cabernet, Syrah, Manto Negro, Gorgollassa i Callet.

Més notícies
Miquel Calent, de Can Calent, i Sílvia Lázaro, de Vi Rei, varen donar relleu a la sintonia entre el vi i la gastronomia/Cedida
Vi Rei, protagonista del maridatge de la cuina de Miquel Calent
El menú creat pel mediàtic xef campaner estarà un mes a la carta del restaurant
Un negre i un blanc fets només amb varietats locals, per tastar aquest estiu/Cedida
Caçador i Pescador Mallorquí, les darreres novetats de Vi Rei
Una clucada d'ull a dues activitats ancestrals donen nom a les noves referències del celler de Llucmajor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa