Binissalem ja viu de ple les festes d’enguany. És la 56ena edició de les populars Festes des Vermar en el marc de les quals la Denominació d’Origen Binissalem ha organitzat un curs de tast que convida a fer un viatge per les aromes del territori.

José Escalona explica com identificar les aromes del vi/Cedida

L’encarregat de fer de guia dels interessats ha estat José Escalona, investigador i professor de viticultura i enologia de la UIB. L’activitat, que es va fet a la seu del Consell Regulador de la DO, s’ha concebut com una jornada didàctica per descobrir com s’elaboren les diferents tipologies de vins, així com conèixer les singularitats de les varietats de raïm local.

La sessió també ha entrat al detall de l’origen de les aromes així com quins son els principals defectes dels vins.

Més notícies

Les aromes de la Denominació d’Origen Binissalem

La sessió estarà impartida pel Doctor José Escalona el pròxim 12 de setembre a la seu de la DO Binissalem
:  - Mobile
La batalla de raïm, de 2019, un dels plats forts de les festes que ara es recupera/Cedida

Binissalem posa en marxa el calendari per les Festes des Vermar

Després de dos anys d'interrupció es recupera el programa complet de les festes
:  - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa