Balears Vadevi
Música, vi i gastronomia a Costitx amb el ‘Raïm Wine Fest’ de dissabte

Ja està gairebé tot a punt per la celebració de la primera edició del Raïm Wine Fest, el festival itinerant organitzat per Vi de la Terra Mallorca el qual omplirà de música i vi els pròxims mesos de tardor i que arrenca aquest dissabte dia 1 d’octubre a Costitx. La cita compta a la col·laboració de diferents consistoris de l’illa, que ja han anunciat el seu interès a acollir-lo.

En aquesta primera edició del Raïm Wine Fest participen vuit cellers de l’IGP –Son Prim, 7103 Petit Celler, Son Alegre, Vins Ripoll, Vidal Serra, Blanca Terra, Dalt Turó i Son Vich de Superna– que donaran a tastar els seus vins: cada copa, 2 euros. A més es podran tastar les propostes gastronòmiques dels diferents foodtrucks instal·lats per a l’ocasió: Love croquet oferirà croquetes i pa Bao; Bocados Foodtrucks, bacallà, hummus i cuixot d’aglà amb pa de cristall; i La próxima parada, minihamburgueses i “pepitos”, patates en espiral i nuggets. 

La música serà també protagonista. Ja estan confirmades les actuacions del Dj Chitowsky, Monkey Doo i Los del Ficus Cal recordar que l’entrada al festival i el pàrquing són gratuïts, i que només es pagarà pel que es consumeixi.

El batle de Costitx, Toni Salas, i la presidenta de VTM, Magdalena Mesquida, conviden a tots a participar en la primera edició de la Raïm Wine Fest/Cedida

Magdalena Mesquida, presidenta del Consell Regulador de Vi de la Terra Mallorca, assegura que entre els objectius del festival està el d’ “acostar el públic jove a la cultura del vi, tan arrelada a l’illa”. VTM aposta fort per aquest festival que preten aconseguir un espai propi en el calendari festiu de Mallorca en els pròxims mesos per explicar que “el vi, consumit amb moderació, forma part de la tradició cultural, des del conreu de la vinya fins a la darrera passa de la seva elaboració. Sempre ha estat present al llarg de l’història de Mallorca i del conjunt de la Mediterrània. Volem que tant els costitxers com els visitants coneguin i provin nous vins, perquè cal no oblidar el gran actiu que suposa la indústria vitivinícola per a l’illa”.

Una imatge del vídeo promocional del festival que convida a seguir el rastre del raïm fins a Costitx/cedida

El batle de Costitx, Toni Salas, per part seva s’ha bolcat amb el Raïm Wine Fest i ha estat en el nucli dur de l’organització de l’esdeveniment. Salas ha mirat que l’espai on s’instalaran els cellers i els músics així com l’aparcament gratuit per els que s’acostin al poble estigui llest per l’ocasió: “No us podeu imaginar la il·lusió que hi ha a Costitx. Després de dos anys de pandèmia, la gent té ganes de sortir, beure vi i compartir estones amb els amics. Serà un gran esdeveniment”.

La plaça des Jardí de Costitx serà l’escenari de la primera edició de la Raïm Wine Fest/Cedida

aI, sens dubte, aquest Raïm Wine Festival serà una bona ocasió perquè, no sols hi haurà vi i menjar facilitat pels diferents foodtrucks que s’instal·laran a la plaça del Jardí, sinó perquè la música serà també protagonista.   posaran el ritme durant tota la tarda i faran ballar a grans i petits. L’idea és que tots ho passin molt bé.

Més notícies
Toni Salas: “El ‘Raïm Wine Fest’ serà un gran esdeveniment”
El batle de Costitx convida a participar en la primera edició del festival itinerant de Vi de la Terra Mallorca
Imatge del vídeo promocional del Raïm Wine Fest que comença a Costitx l'u d'octubre/Cedida
El ‘Raïm Wine Fest’ fa les primeres passes a Costitx l’u d’octubre
El festival de música i vi que organitza l'IGP Vi de la Terra Mallorca serà itinerant per altres pobles de la Part Forana de l'illa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa