Diuen que el 7 és el número de la fortuna, de la bona sort i aquesta 7a edició d’Horeca Mallorca pretén ser un any més, un punt de trobada per als professionals del sector de l’hostaleria i la restauració amb presència a les illes Balears que aporti aquesta dosi de confiança positivitat i unió que el col·lectiu necessita per a afrontar un nou any. Per això, durant els dies 5, 6 i 7 de febrer el Velòdrom Illes Balears, es convertirà de nou en un espai on es crearà l’ambient propici perquè professionals, expositors i visitants estableixin acords comercials, forgin aliances i descobreixin les últimes innovacions del sector. Les xifres de l’edició 2023 d’HORECA MALLORCA, avalen la importància d’una cita que va aconseguir reunir 16.000 visitants professionals i 500 marques en 5.000 metres quadrats d’exposició.

Tornen els populars concursos
HORECA MALLORCA oferirà 3 dies plens d’activitats en els expositors i per descomptat en el seu escenari, on tindrà lloc una àmplia i variada proposta de conferències, homenatges, reconeixements i els reconeguts concursos: tornarà el de “Cuina amb peix popular” i es faran les cinquenes edicions del millor Tàrtar Gurmet, el millor panet gurmet, la millor pizza gurmet; i enguany, com a novetat tindrà lloc la primera edició del concurs del millor chuletón.
L’edició d’enguany presenta una llarguíssima llista de noms propis, del món de la gastronomia que compartiran amb els assistents els seus més recents projectes i la seva personalíssima visió de la creació culinària en cicles de ponències com “HORECA en DOLÇ” el dia 5 de febrer, “GASTRONOMIA MALLORQUINA” el dia 6 i “SABORS DEL MÓN” el dia 7.
L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Marina Pizà Fiol, Juan Tugores, Matías Pomar Oliver, Mara Narez i Joan Cuart, Lluis Pérez, Sela Priego, Ariadna Salvador, Miquel Calent, Ismael Medina, Santi Taura, Álvaro Salazar, Jaume Vicens, Javier Hoebeeck, Andreu Genestra, Xiaojun Yang, Irene Gutiérrez, Masahide Ozawa i Carlos Piedra, Ricardo Rossi, Javier Gardonio, David Moreno, Stefano Cossignani i Maya Trocciola seran els ponents encarregats de dinamitzar l’espai durant les 3 jornades.

Homenatges a destacats professionals
La fira reafirma el seu compromís amb el sector, reconeixent també a aquells professionals que per la seva trajectòria personifiquen els valors de treball, esforç i innovació constant. Per això, oferirà un homenatge al xef Ángel León i atorgarà reconeixement a Ana María Romera i Pedro Esteban de Can Pedro, a Francisco Pomar Mir, a Leonor Barceló del Restaurant Los Patos, a Margarita Alemany, a Antonio Barea i a Gerhard Schwaiger.
Aquest 2024 es farà també la tercera edició d’Eivissa els dies 26, 27 i 28 de febrer i la segona a Menorca els dies 12, 13 i 14 de març.