Mallorca

Antònia Cantallops recull el premi a tota una vida dedicada a la cuina mallorquina | Ajuntament d'Inca

Antònia Cantallops de Can Amer, premi ‘Dijous Bo’ 2022

Comparteix
La cuinera i matriarca del celler més popular d'Inca veu reconeguda la seva tasca per la recuperació de la cuina mallorquina
Organitzadors i col·laboradors durant la presentació de la nova edició /Tramuntana XXI

Nova edició de “La cuina de la Serra”, centrada en el peix i el marisc

Comparteix
Organitzada per Tramuntana XXI vol recuperar receptes de la tradició marinera
Óscar Pipkin ha recorregut la Serra de Tramuntana perseguint aquestes imatges evocadores/DO Oli de Mallorca

Les oliveres centenàries, protagonistes d’una exposició de fotografies

Comparteix
Óscar Pipkin proposa un joc de percepció sensorial en les formes de les capricioses soques d'aquests arbres
El padri Toni Cantallops originà la dinastia i ja hi ha tres generacions dedicades al vi/Dunord Vitícola

Dunord, un celler petit ple de grans projectes

Comparteix
Fa uns vins marcats per la singularitat del subsol i el territori
Darrere Tramuntana XXI hi ha distints col·lectius implicats en la reactivació de l'agroecologia de la Serra de Tramunana/Cedida

Tramuntana XXI impulsa l’agroecologia a través de l’Ecoregió de la Serra

Comparteix
Pretén recuperar l'equilibri entre l'activitat humana i el medi
Un moment del tast a Can Majoral | DO Pla i Llevant

La DO Pla i Llevant per Sant Martí ‘enceta el vi’

Comparteix
Una selecció de professionals de sommelieria tasten i qualifiquen els vins de l'any 2022 dels cellers adscrits
Una selecció de productes mallorquins, ambaixadors de la gastronomia de l'illa a Londres/Cedida

Tast de producte local a Londres per promocionar la gastronomia mallorquina

Comparteix
En el marc de la 'World Travel Market', el Consell de Mallorca fa promoció de turisme, esport i gastronomia
Organitzadors i patrocinadors a la presentació de la ruta/Cedida

Rosa Blanca vol ampliar la seva presència a Mallorca de la mà de Damm

Comparteix
Avui comença una ruta de tapes que mariden amb aquesta 'hoppy lager' mallorquina
El xef d'El Bandarra s'ha presentat amb un pinxo que es diu ‘Mari flor’/cedida

Igor Rodríguez presenta ‘Mari flor’ al concurs de Valladolid

Comparteix
El president del jurat de Tapalma i xef d'El Bandarra va competir en la primera jornada del concurs nacional que acaba avui
Els assistents al curs de tast conduit per Daniel Árias, que ajuden al projecte solidari a Kènia/Cedida

Els vins protagonitzen iniciatives solidàries

Comparteix
Així com s'acosta Nadal, es multipliquen les accions de promoció amb finalitat altruista