Mallorca

Aquesta darrera activitat va posar un punt final dolç i molt participatiu al 'Novembre Enològic', de la ma del sommelier Toni Fernández/Biel Modino

El dolç tanca el cicle ‘Novembre Enològic’ de la DO Pla i Llevant

Comparteix
Els assistents a les tres convocatòries han après a valorar, elaborar i gaudir els vins de la denominació d'origen
L'Hospici de Felanitx va fer 'ple' de visitants que volien participar en aquest esdeveniment/Josep Lluis Llabrés

Fotogaleria | ‘Un Gran dia’ es consolida com una cita prenadalenca imprescindible

Comparteix
La jornada dedicada a professionals i oberta al públic, al capvespre, esdevé punt de trobada per tastar vins de l'anyada i noves referències
El Cafè Palmanova, que trobam obert fins i tot en temporada turística baixa, és una bona opció gastronòmica a la costa calvianera/T.P.

Taula Parada al Cafè Palmanova, un altre restaurant d’Esment

Comparteix
En una zona eminentment turística representa la cuina ben feta i l'ambient que és marca de la casa
Guardonats, cellers i Ajuntament en la foto de grup que es va fer en acabar la cerimònia/BVV

Els cellers i l’Ajuntament de Santa Maria lliuren el Brot de Pi

Comparteix
Joan Ferrer Arrom i la Colla de Gegants reberen la insígnia que representa la branca de pi que pengen els cellers per indicar que ja ha arribat el Vi Novell
La setena edició va reunir més de 18 països, entre els quals va destacar la participació local/Agència Som de Mallorca

L’hidromel fet a Mallorca reclama el seu lloc entre els millors del món

Comparteix
S'enduu 6 medalles al VII Certamen Internacional Copa Reina Hidromiel i consolida Inca com a referent mundial del sector
Una oportunitat desaprofitada pel sector HORECA de conèixer de prop el producte local/CAIB

Salvarà el ‘turisme d’experiències’ el pagès de les illes Balears?

Comparteix
Reflexions entorn de les I Jornades de Turisme, Enogastronomia i Producte Local per reforçar la connexió entre camp i turisme de les Illes Balears
Álvaro Salazar ha revalidat les dues estrelles que ostenta el Voro de l'hotel Cap Vermell, un any més/Agència COM

El restaurant Voro, del Cap Vermell, conserva les dues estrelles Michelin

Comparteix
En la Gala a la qual es va presentar la Guia Michelin 2026 es va atorgar una nova estrella verda al restaurant Terrae, de David Rivas del Port de Pollença
Puig sosté que ' la biodiversitat dels nostres camps i boscos s'està reduint a un ritme alarmant, i és fonamental que prenguem mesures per a protegir i restaurar els nostres ecosistemes'/Cedida

No hi ha mel sense flors

Comparteix
Pilar Puig, de Mel Equilibri, alerta sobre la pèrdua de biodiversitat que posa en risc la producció dels apiaris
Izquierdo mostra els dos diplomes aconseguits en aquesta nova edició del Campionat de Cuina Vegana, el primer premi i de la millor proposta dolça/Agència COM

Pablo Izquierdo, nou Campió Nacional de Cuina Vegana de Palma

Comparteix
El xef del restaurant Übec va presentar una elaboració amb el producte local com a protagonista
A la finca Purgatori, situada a la Marina de Llucmajor, es practica la ramaderia regenerativa amb bons resultats/APAEMA

Ara li diuen ‘Ramaderia regenerativa’

Comparteix
El I Congrés Internacional de Ramaderia Regenerativa proposa una manera intel·ligent i millorada del sistema tradicional en extensiu