Balears Vadevi
Mallorca

Mallorca

Reconeguts xefs de restaurants distingits amb Estrelles Michelin i Sols de Repsol formen part d'aquesta tria selecta feta per Chefs (in)/Deacorde Agency

Chefs(in) actualitza la guia Transfer Class, per la temporada 24/25

Comparteix
La quarta edició afegeix set noves incorporacions que se sumen a la llista dels millors restaurants d'alta cuina de les Balears
El tàrtar de remolatxa amb formatge i ametlla és fàcil de preparar i incorpora productes locals i amb marca de qualitat/IGP Ametlla de Mallorca

IGP Ametlla de Mallorca comparteix les receptes presentades a Alimentària

Comparteix
El xef José Cortés és l'autor dels dos plats oferits a la fira, un salat i un de dolç
Kike Erazo durant l'elaboració de la tapa Capuccino i coca de OOVE , amb gamba vermella i suc de mongetes tendres”

Kike Erazo, d’Argentina a Mallorca on marca el pas des del ‘Morralla’

Comparteix
Passarà el relleu al guanyador del Concurs Oleotapa 2024, de la DO Oli de Mallorca
És fonamental garantir la traçabilitat del producte de la mar de les Illes Balears/Opmallorcamar

‘Millor quin’, punta de llança en la promoció del peix i el marisc locals

Comparteix
Opmallorcamar i Calant Xarxes signen un conveni per a impulsar el desenvolupament d'una pesca sostenible a través de la comercialització de producte local traçable de màxima qualitat
La campanya que duu endavant Unió de Pagesos pretén aconseguir que les administracions públiques comprin producte local per als menjadors escolars i hospitalaris/UPM

Unió de Pagesos aconsegueix el compromís de Cort amb el producte local

Comparteix
S'ha aprovat la proposta amb els vots de tots els grups a excepció de VOX
Prop de quatre-centes persones s'interessaren per conèixer la nova anyada de la DO Pla i Llevant/Biel Modino

Pla i Llevant presenta els vins de l’anyada 2023

Comparteix
Deu cellers adscrits a la denominació d'origen presentaren les novetats de l'anyada
Cinc vinateres i cinc referències dels vins elaborats als seus cellers, protagonistes del Tast de Dones de Licors Moyà/Cedida

VIII Tast de Dones Licors Moyà, una cita consolidada

Comparteix
Dues-centes persones tastaren els vins de cinc cellers amb dones al capdavant
Si no les has de fer, compre-les al comerç local/Forn Reina M Cristina

Fer panades en família, un costum que es perd

Comparteix
Forners i pastissers adverteixen que el cost de la matèria primera ha pujat entre un 20 i un 50% i els preus finals s'han enfilat
Casa Rosita, un espai acollidor, un ambient simpàtic i una oferta enogastronòmica per recordar/Cedida

Taula Parada a l’Osteria Casa Rosita, al barri de Santa Catalina de Palma

Comparteix
Una immersió plaent a la cuina bolonyesa
El celler Miquel Oliver de Petra va posar els vins a la cuina de Miquel Calent/DO Pla i Llevant

Miquel Calent i Pilar Oliver interpreten la cuina de George Sand

Comparteix
Dins el cicle de maridatges literaris organitzat per la DO Pla i Llevant, al restaurant Cuit de Palma