Mallorca
Mallorca
Mallorca
Chefs(in) actualitza la guia Transfer Class, per la temporada 24/25
Conxa Rosillo
La quarta edició afegeix set noves incorporacions que se sumen a la llista dels millors restaurants d'alta cuina de les Balears
IGP Ametlla de Mallorca comparteix les receptes presentades a Alimentària
Conxa Rosillo
El xef José Cortés és l'autor dels dos plats oferits a la fira, un salat i un de dolç
Kike Erazo, d’Argentina a Mallorca on marca el pas des del ‘Morralla’
Conxa Rosillo
Passarà el relleu al guanyador del Concurs Oleotapa 2024, de la DO Oli de Mallorca
‘Millor quin’, punta de llança en la promoció del peix i el marisc locals
Conxa Rosillo
Opmallorcamar i Calant Xarxes signen un conveni per a impulsar el desenvolupament d'una pesca sostenible a través de la comercialització de producte local traçable de màxima qualitat
Unió de Pagesos aconsegueix el compromís de Cort amb el producte local
Conxa Rosillo
S'ha aprovat la proposta amb els vots de tots els grups a excepció de VOX
Pla i Llevant presenta els vins de l’anyada 2023
Conxa Rosillo
Deu cellers adscrits a la denominació d'origen presentaren les novetats de l'anyada
VIII Tast de Dones Licors Moyà, una cita consolidada
Conxa Rosillo
Dues-centes persones tastaren els vins de cinc cellers amb dones al capdavant
Fer panades en família, un costum que es perd
Conxa Rosillo
Forners i pastissers adverteixen que el cost de la matèria primera ha pujat entre un 20 i un 50% i els preus finals s'han enfilat
Taula Parada a l’Osteria Casa Rosita, al barri de Santa Catalina de Palma
Taula Parada
Una immersió plaent a la cuina bolonyesa
Miquel Calent i Pilar Oliver interpreten la cuina de George Sand
Conxa Rosillo
Dins el cicle de maridatges literaris organitzat per la DO Pla i Llevant, al restaurant Cuit de Palma
1
2
3
4
5
6
7
…
164