Mallorca

Nous tallers de tast a la DO Binissalem per acostar-se al vi sense complexos

Comparteix
De febrer a abril, quatre jornades per a no iniciats a càrrec dels elaboradors de cellers de la comarca

Una viticultura més sostenible és possible

Comparteix
L’INAGEA lidera una iniciativa llargament demandada pel sector i els investigadors

Horeca, un aparador pel producte de proximitat on el vi hi té un paper destacat

Comparteix
La consellera d'Agricultura Mae De la Concha reclama la implicació del sector hoteler i de la restauració en favor del producte local

Ribas Rosat 2019, el fruit de l’evolució

Comparteix

El gener és temps de poda al vinyet

Comparteix
APAEMA ha comptat amb l'ajuda d'Andreu Vila per assessorar amb tècniques de poda i empelt

Jaume de Puntiró ens proposa descobrir la cuina de Jacinto del Valle

Comparteix
El xef santamarier de renom internacional presenta el seu llibre i cuinarà una de les seves creacions, que es maridarà amb el Blanc de la casa

La DO Pla i Llevant i l’IGP Vi de la Terra Mallorca reprenen els cursos de tast a Palma

Comparteix
Es tracta d'un curs per a no iniciats a càrrec de Rafael Montero, bodeguer de Son Juliana

Can Axartell i Can Majoral fan el millor paper al Milléssim Bio de Montpeller

Comparteix
Els dos cellers han obtengut la més alta distinció pels seus vins presentats al concurs

Andreu Palou: “La sobrassada de Mallorca és un producte selecte, exquisit i únic”

Comparteix
El nou president del Consell Regulador de l'IGP Sobrassada de Mallorca considera que la sobrassada no ha de patir la reducció del consum de carn que es preconitza

Per Sant Antoni el vi és un “must” als foguerons!

Comparteix
Aqui trobareu la llista dels recomanats del sommelier Toni Fernández