Mallorca
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Mallorca
Mallorca
Nous tallers de tast a la DO Binissalem per acostar-se al vi sense complexos
Conxa Rosillo
De febrer a abril, quatre jornades per a no iniciats a càrrec dels elaboradors de cellers de la comarca
Una viticultura més sostenible és possible
Conxa Rosillo
L’INAGEA lidera una iniciativa llargament demandada pel sector i els investigadors
Horeca, un aparador pel producte de proximitat on el vi hi té un paper destacat
Conxa Rosillo
La consellera d'Agricultura Mae De la Concha reclama la implicació del sector hoteler i de la restauració en favor del producte local
Ribas Rosat 2019, el fruit de l’evolució
Conxa Rosillo
El gener és temps de poda al vinyet
Conxa Rosillo
APAEMA ha comptat amb l'ajuda d'Andreu Vila per assessorar amb tècniques de poda i empelt
Jaume de Puntiró ens proposa descobrir la cuina de Jacinto del Valle
Conxa Rosillo
El xef santamarier de renom internacional presenta el seu llibre i cuinarà una de les seves creacions, que es maridarà amb el Blanc de la casa
La DO Pla i Llevant i l’IGP Vi de la Terra Mallorca reprenen els cursos de tast a Palma
Conxa Rosillo
Es tracta d'un curs per a no iniciats a càrrec de Rafael Montero, bodeguer de Son Juliana
Can Axartell i Can Majoral fan el millor paper al Milléssim Bio de Montpeller
Conxa Rosillo
Els dos cellers han obtengut la més alta distinció pels seus vins presentats al concurs
Andreu Palou: “La sobrassada de Mallorca és un producte selecte, exquisit i únic”
Conxa Rosillo
El nou president del Consell Regulador de l'IGP Sobrassada de Mallorca considera que la sobrassada no ha de patir la reducció del consum de carn que es preconitza
Per Sant Antoni el vi és un “must” als foguerons!
Conxa Rosillo
Aqui trobareu la llista dels recomanats del sommelier Toni Fernández
1
…
201
202
203
204
205
206
207
208
209
…
229