Balears Vadevi
El producte local, un dels principals protagonistes del Mercat de la Diada

La presidenta del Govern, Francina Armengol ha fet el recorregut tradicional per les parades que formen part del Mercat que romandrà instal·lat al Passeig Sagrera i el Parc de la Mar, el parc de Sa Feixina, l’avinguda d’Antoni Maura i la plaça de les Drassanes. Gastronomia, l’artesania i el producte local formen part de l’oferta més sol·licitada del Mercat. Enguany hi ha 200 parades on el públic troba tota classe de productes agroalimentaris, artesans i tradicionals.

La DO Binissalem s’explica a partir de les varietats pròpies

La directora de la DO Binissalem, Marga Amat, ha dirigit una activitat basada en la proposta de “viatjar amb les aromes de la DO Binissalem”: un tast de dos vins genèrics, un blanc 100 % Moll i un negre 100 % Manto negro, i una presentació de les principals característiques de la Denominació d’Origen. Amat ha triat dos vins monovarietals de varietats locals per poder explicar la singularitat que imprimeixen aquestes varietats de raïm als vins emparats en aquesta marca de qualitat.

Marga Amat, directora de la DO Binissalem, ha dirigit el tast a l’envelat situat a la zona reservada al Producte Local/DO Binissalem

Destil·leries Nadal rep el reconeixement de la Mostra de Cuina

Coincidint amb la inauguració dels actes de la Diada ha quedat inaugurada la Mostra de Cuina de les Illes Balears; una fira gastronòmica amb producte local que se celebra els dies 25, 26, 27 i 28 de febrer i 1 de març al Parc de Sa Feixina, organitzada pel Govern. En el marc de la Mostra, els propietaris de Destil·leries Nadal, del Grup Tunel, han rebut el reconeixement pel seu 125è aniversari: “Antonio Nadal d’estil·leries va ser patrocinador de sa Mostra des dels seus inicis quan se celebrava al Born i després a Ifebal, diu Xisca Morey, filla i continuadora dels fundadors de l’empresa. “La meva mare hi anava cada any amb un stand amb es Palo i Herbes Tunel i aquest any sa destil·leria compleix 125 anys”, recorda Morey per a Balears Vadevi.

Els propietaris de Destil·leries Nadal, del Grup Tunel, amb el president de la patronal de Restauraciò de CAEB, Alfonso Robledo i la presidenta Armengol/CAIB

La Mostra compta amb la presència d’establiments com Merendero Minyones (Palma), Bar Cristal (Palma), Fet a Sóller (Sóller), Mallorcandy (Palma), The Tapas Gastrobar (Menorca), Vogamarí (Formentera. Guillemis i Es Jardins de Fruitera (Eivissa), Born Events (Palma), El Bandarra (Palma), Va d’Arròs (Santa Maria) i els vins de José Luis Ferrer (Binissalem).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa