Balears Vadevi
El xef Andreu Genestra duu l’essència mediterrània al Zoëtry Mallorca

Són dies d’estrena de temporada i de canvis en el panorama gastronòmic de Mallorca. Aquesta setmana s’ha presentat l’aposta del Zoëtry Mallorca, un emblemàtic hotel de 5 estrelles, situat en una finca històrica del segle XIV, a Sa Torre de Llucmajor, per la cuina del més alt nivell. Un luxe que també és gastronòmic, per tant, gràcies a la incorporació del xef Andreu Genestra i el seu restaurant Mediterranean, que compta amb una estrella Michelin, una estrella Verda i dos sols de la Guia Repsol.

Durant la presentació de la temporada, Andreu Genestra mostrà una selecció dels plats més representatius de Mediterranean, un restaurant d’alta cuina moderna i sostenible, en el qual els productes mediterranis de km 0 són protagonistes de les seves creacions, arrelades a la cultura mallorquina. Per això, el seu nou logo està representat per un esportí, un element clau en l’elaboració tradicional de l’oli a Mallorca, per a premsar l’oliva.  Aquesta experiència gastronòmica es completà amb un espectacle en el qual els 4 elements (foc, aigua, vent i terra) serviren com a fil conductor per a expressar la màgica relació que Zoëtry Mallorca manté amb el seu entorn.

L’equip de cuina treballa amb esment i cura les propostes del xef Andreu Genestra/Cedida

Cuina d’arrel

El Mediterrani, la seva cuina, les seves tradicions, les seves maneres de fer, el seu sabor, la seva cultura i la seva història seran el fil conductor de l’experiència que oferirà Genestra i el seu equip en el seu nou restaurant. “Serà una experiència que els comensals iniciaran des que entrin a la finca. Els donarem la benvinguda al pati on se’ls oferiran els aperitius per a després passar a la sala on, en tot moment, ens veuran cuinar en una nova cuina vista que hem incorporat” diu el xef.

L’objectiu de Genestra i el seu equip és donar continuïtat a la seva filosofia de cuina sostenible mostrant l’evolució de la gastronomia de Mallorca en cada plat. Tot l’equip del seu restaurant d’alta cuina s’ha traslladat a l’hotel Zoëtry Mallorca amb l’objectiu de “millorar una experiència única de gastronomia més prop de Palma” afirma el xef.

El restaurant Andreu Genestra té una estrella Michelín i una estrella verda per la seva clara aposta per la sostenibilitat en la seva cuina. Un valor que, al costat de l’amor per Mallorca i pels productes de quilòmetre 0, comparteix amb The Inclusivament Collection, part de World of Hyatt. Així, cal esmentar la creació d’un hort ecològic dins de l’ampli recinte de l’hotel, en el qual Andreu Genestra ja està conreant amb el seu equip tot el que necessita per al seu nou restaurant. 

El restaurant del Zoëtry, un espai on Genestra presenta les seves creacions personalíssimes/Cedida

L’oferta gastronòmica de Zoëtry Mallorca es completa amb altres espais gurmet com el restaurant Es Mercat, que ofereix el servei de berenar i sopar; el gastro bar Ses Bovedes, especialitzat en tapes; els preciosos bars Sa Clastra i Es Cotó, aquest últim a l’aire lliure i ideal per a compartir trobades sota el cel estival; i Es Clot, al costat de la piscina.

Més notícies
Andreu Genestra manté un compromis ferm amb l'entorn i amb el producte local a la seva culinària/Cedida
‘Mediterranean’, homenatge als 10 anys de la gastronomia d’Andreu Genestra
El llibre, editat per Montagud editors, ha estat prologat per Ferran Adrià
Regne de la Xocolata | cedida
El primer parc temàtic de xocolata del món s’enduu el xef mallorquí Andreu Genestra
'El Regne de la Xocolata' obrirà a finals de 2022 a l'illa de Hainan, coincidint amb l'Any Nou Xinès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa