Menorca

Cristina Pons, durant la competició que l'ha coronat com a millor jove xef de Menorca 2023 | Foto: CIME

Cristina Pons guanya el reconeixement a Jove Xef Menorquina de 2023

Comparteix
Representarà l'illa en la competició de regions gastronòmiques 'European Young Chef Award' prevista pel 20 a 24 de novembre a Hauts-de-France

Menorca presenta tres productes al ‘Local Food Gift Challenge’ de 2023

Comparteix
El concurs té per objectiu donar suport als artesans de les Regions Europees de la Gastronomia i reconèixer els productes que elaboren en relació amb aquest sector
Son Cremat, de Son Cremat | Foto: Son Cremat

La finca de Can Segó s’incorpora al celler de Son Cremat

Comparteix
La família Fullana Maria gestionarà les tres hectàrees de vinya que hi ha plantades amb l’objectiu de poder fer un monovarietal negre

Cites professionals a Menorca amb el món del vi

Comparteix
De Vins Menorca, Ulisses Vinateria i Horeca Balears tenen previst organitzar esdeveniments adreçats als professionals durant aquests mesos de febrer i març

La perdiu protagonitza unes noves jornades gastronòmiques a Menorca

Comparteix
Aquest dissabte i diumenge 11 i 12 de febrer, quarta edició d'aquest esdeveniment en el qual diversos restaurants de l'illa serviran plats amb aquest producte
Una de les sessions de la darrera edició de la Fira Arrels | CAIB

Torna Arrels, la fira de producte local i cuina de Menorca

Comparteix
Els dies 1 i 2 d'abril, cap de setmana ple d'activitats al recinte firal de Maó
Els cellers han destacat la bona ubicació de l'espai destinat als vins de les Illes Balears/Cedida

Bones sensacions per als cellers de les Balears a la ‘BWW’ 2023

Comparteix
Una fira molt professionalitzada on els vins de Balears han pogut mostrar-se al món
Imatge del concurs Jove Xef 2022 | Foto: David Arquimbau

S’obre el procés per escollir el jove xef menorquí 2023

Comparteix
El guanyador del certamen representarà Menorca a l'European Young Chef Award' que tindrà lloc a França al novembre
Van acompanyar l'autor durant la presentació en César Palomino, d'AVimenorca, Josep Maria Quintana, d'Oli de Menorca i el gastrònom Pep Pelfort | Foto: Adolf Sintes

‘Pa, vi i oli’, la tríada mediterrània

Comparteix
L’economista Alfons Méndez publica un nou treball d’investigació sobre la història de l’agricultura a Menorca i de com s’alimentaven els menorquins
Tònia Pons, en una imatge recent | Foto: ElIris.cat

La bloguera Tònia Pons publica el seu primer llibre de receptes

Comparteix
'@mi_mundo_cocinando', editat per Setmanaris i Revistes S.L., pren el nom del perfil d'Instagram que li ha donat visibilitat a l'illa