Menorca

'Sidra Kane', s'elabora amb pomes autòctones | Foto: Sidra Kane

Sidra ecològica ‘made in Menorca’

Comparteix
Neix un nou projecte d’elaboració artesana d’aquesta icònica beguda que es fa amb pomes autòctones de finques de l’illa

PIME Menorca premia el teixit empresarial de l’illa

Comparteix
Entre els guardonats d'aquesta primera edició, Vinyes Binitord, Sa Croquetera i Bernat Petrus

Horeca Balears estrena edició a Menorca

Comparteix
Amb aforament complet, obre portes aquests dies 22, 23 i 24 de març al recinte firal de Maó
Formatge de Maó Menorca DOP

El formatge de Maó tanca el 2022 amb balanç positiu i increment de vendes

Comparteix
L'any passat es va produir prop de 3.500 kilos, dels quals se'n van comercialitzar poc més de 2.500
L'equip d'emergències treballa per intentar paliar els efectes del temporal 'Juliette' a Caimari, Mallorca | Foto: EP

El Govern aprova un decret llei per agilitzar els ajuts pel ‘Juliette’

Comparteix
El Consell Insular de Mallorca i els ajuntaments podran tramitar ajuts amb un procediment simplificat
Cristina Pons, durant la competició que l'ha coronat com a millor jove xef de Menorca 2023 | Foto: CIME

Cristina Pons guanya el reconeixement a Jove Xef Menorquina de 2023

Comparteix
Representarà l'illa en la competició de regions gastronòmiques 'European Young Chef Award' prevista pel 20 a 24 de novembre a Hauts-de-France

Menorca presenta tres productes al ‘Local Food Gift Challenge’ de 2023

Comparteix
El concurs té per objectiu donar suport als artesans de les Regions Europees de la Gastronomia i reconèixer els productes que elaboren en relació amb aquest sector
Son Cremat, de Son Cremat | Foto: Son Cremat

La finca de Can Segó s’incorpora al celler de Son Cremat

Comparteix
La família Fullana Maria gestionarà les tres hectàrees de vinya que hi ha plantades amb l’objectiu de poder fer un monovarietal negre

Cites professionals a Menorca amb el món del vi

Comparteix
De Vins Menorca, Ulisses Vinateria i Horeca Balears tenen previst organitzar esdeveniments adreçats als professionals durant aquests mesos de febrer i març

La perdiu protagonitza unes noves jornades gastronòmiques a Menorca

Comparteix
Aquest dissabte i diumenge 11 i 12 de febrer, quarta edició d'aquest esdeveniment en el qual diversos restaurants de l'illa serviran plats amb aquest producte