Menorca

L’Associació de Sommeliers Menorquins es presentarà oficialment per Sant Antoni

Comparteix
La primera junta ja ha quedat constituïda i ha començat a programar les activitats que vol portar a terme durant l’any vinent

El Vi de Menorca com a destí gastronòmic

Comparteix
L’Associació Fra Roger organitza unes jornades amb el consultor Jose María de Juan Alonso, de l’Associació Espanyola d’Enoturisme i membre de la World Food Travel Associaton
Binifadet

Binifadet apuja el llistó del seus vins amb els ‘Tanques’

Comparteix
Després d’un treball de millora de la seva vinya durant quatre anys, el celler menorquí aposta pels vins de parcel·la

Sa Cudia: un dentista entre vinyes

Comparteix
Sa Cudia és el primer vi blanc d’agricultura ecològica que es va produir a Menorca l’any 2001

Marca, comunicació i recuperació de varietats, els deures pendents del Vi de Menorca

Comparteix
Per primera vegada aquest dilluns el Consell de Menorca ha reunit productors de vi, distribuidors, restauradors i periodistes per analitzar els reptes de futur del Vi de la Terra Illa de Menorca

La promoció i difusió del vi centra “Arrels, diàlegs amb la Biosfera”

Comparteix
Balears Vadevi participarà en aquesta jornada professional per parlar sobre estratègies de promoció i comercialització del Vi de la Terra de Menorca

Torralbenc marida amb Romeo i Julieta

Comparteix
Per primera vegada la fusió de la cuina mediterrània i llatinoamericana d'aquest restaurant menorquí maridaran amb els vins d'aquest celler d'Alaior

És temps de verema a Menorca

Comparteix
A Balears Vadevi hem anat a veremar a Son Cremat que ha començat amb el chardonnay i el moscatell

Creix la comercialització dels vins de Menorca

Comparteix
Les vendes es van incrementar gairebé un 7% l’any 2017 amb les Balears com a principal destí

Torralbenc treu al mercat la seva segona anyada

Comparteix
Amb aquesta segona anyada s’ha aconseguit arribar a les 33.000 ampolles, un 30% més que l’any 2016