Receptes
Actualitat
Mallorca
Menorca
Eivissa
Formentera
Producte local
Receptes
Receptes
Raors i pedaços fregits vetllats de prop per Sa Cussa Antònia
Conxa Rosillo
Rafel Juan Orell tira de calendari per proposar un maridatge que s'inscriu en la tradició culinària mallorquina
RECEPTA: Pastís d’albergínia de ca na Lluïssona i l’Escursac de Soca-Rel
Conxa Rosillo
Rafel Juan Orell torna al receptari de sa mare per gaudir del producte de temporada i d'un bon vi
Llata amb albergínies i ‘Projecte Terra Callet 2023’, del celler Karretània
Conxa Rosillo
Un plat de la cuina catalana tradicional amb un vi fet amb una de les varietats més emblemàtiques de Mallorca
Recepta | Galtes de porc al forn
María José Amengual
El secret d’aquest plat radica en la cuina lenta i és ideal per a un àpat familiar o per a una celebració especial
Panada de Bacallà de Ca Na Lluïsona i Torre des Canonge, de Toni Gelabert
Conxa Rosillo
Rafel Juan Orell ens proposa el maridatge de la recepta de panades de sa mare amb un vi de la DO Pla i Llevant que és tot un clàssic
Recepta | Bunyols de patata
María José Amengual
Unes postres típiques de les illes Balears que es preparen per a qualsevol dia festiu o de celebració familiar
Risotto amb bolets i Capgiró Negre de Can Majoral
Conxa Rosillo
Rafel Juan Orell suggereix aquest arròs amb gírgoles de card, picornells i esclata-sangs amb un dels vins més emblemàtics del celler familiar d'Algaida
L’Ametlla de Mallorca a la cuina de l’IES Juníper Serra (i III)
Conxa Rosillo
La tercera entrega de la sèrie: ‘wontongs’ asiàtics farcits de torró d’ametlla i formatge mallorquí amb salsa de poma
L’Ametlla de Mallorca a la cuina de l’IES Juníper Serra (II)
Conxa Rosillo
Segona entrega de la sèrie: ‘tiradito’ de tonyina i ametlla
L’Ametlla de Mallorca a la cuina de l’IES Juníper Serra (I)
Conxa Rosillo
Iniciam una minisèrie amb les receptes que proposen les professores de Cuina i Rebosteria d'aquest institut de Formació Profesional
1
2
3
4
5
6