Receptes

Les sopes mallorquines de Catalina Portell fetes amb verdura de temporada/Artà Plat a Plat

Sopes mallorquines, un imprescindible de la cuina de primavera

Comparteix
Maridades amb Sitra, del celler 3.10, per Toni Fernández
Recepta de kale i boniato | Foto: MJ Amenglau

Recepta | Xips de kale i boniato

Comparteix
És baix en calories i, en canvi, un ingredient superdens en nutrients i conté vitamines, minerals i fibra, que fan bé a l'organisme

Arròs sec amb verdures, per desembafar després de Pasqua

Comparteix
Catalina Portell, d'Artà Plat a Plat, ens suggereix aquesta recepta per descansar dels excessos de carn de les festes
Formatge fresc i vegà, una recepta de Maria José Amengual | Foto: cedida

Recepta | Formatge fresc vegà

Comparteix
Una alternativa per aquelles persones que no volen seguir una dieta amb aliments d'origen animal i també una excel·lent opció per a aquells que pateixen intolerància a la lactosa
Bescuit d'aprofitament. | Foto: MJ Amengual

Recepta d’aprofitament | Bescuit de polvorons

Comparteix
Si us ha quedat perdut algun paquet de polvorons de Nadal podeu preparar aquest deliciós bescuit que farà les delícies de tota la família
Frita de porc | Foto: Josep Rubio

Formentera, els gustos de sempre que tornen: la frita

Comparteix
Aquesta és una recepta popular de les Pitiüses que s'elabora amb verdures i trossos de carn de porc, peix, pop o calamar i que ara la PIMEF vol reivindicar amb un concurs obert a restaurants i ciutadania
Recepta de faves ofegades | Foto: MJ Amengual

Recepta | Faves tendres

Comparteix
D'origen medieval, és molt fàcil de preparar i forma part de la cuina tradicional eivissenca
En aquest cas, el cuiner ha farcit uns cucurutxos de menjar blanc/IGP Ametlla de Mallorca

Menjar blanc, pura ametlla mallorquina

Comparteix
El xef Sebastià Grimalt reinterpreta aquestes postres quasi oblidades de la cuina tradicional mallorquina d'un temps
La 'Jaia Corema' té tantes cames com setmanes falten fins a la Setmana Santa/UEP

La cuina de Quaresma: un bacallà a la mallorquina i una greixonera dolça

Comparteix
Dues propostes gastronòmiques que ens acosta Catalina Portell, d'Artà Plat a Plat
Guisat d'ous, un plat tradicional de la cuina eivissenca | Foto: MJ Amengual

Recepta | Guisat d’ous

Comparteix
Plat tradicional d'Eivissa, però poc conegut i restringit a les cuines de les llars