Actualitat

Xesc Reina ha 'creat' l'essència de sobrassada, que ha estat reconegut com el millor producte innovador /Cedida

Ànima, l’essència de sobrassada de Xesc Reina, triomfa al Gastronòmic Forum de Barcelona

Comparteix
Ha obtingut el Premi Innofòrum al Producte Més Innovador
Balears ha portat producte local al Saló de 'Gourmets' de Madrid | CAIB

De la Concha destaca a Madrid la qualitat gourmet dels productes agroalimentaris de totes les illes

Comparteix
La consellera també ha demanat al sector turístic de les Balears que utilitzi «el producte local com a reclam als seus establiments»
Cartell promocional de la participació de les Balears al Saló 'Gourmets' 2021

Les Balears porta ‘Quatre illes per assaborir” al Saló ‘Gourmets’ de Madrid

Comparteix
La fira se celebra des d'aquest dilluns 18 d'octubre fins dijous 21

La verema es transforma al celler

Comparteix
Finalitzada la collita de raïm d'enguany, ara la feina es concentra dins les instal·lacions

La cooperativa Noma proposa una nova forma d’explotació agrària del cànem

Comparteix
Primer premi en la categoria d'Agricultura del Segon Concurs de Fotografia | Joana Valls

El II certamen de fotografia ‘De la mar i de la terra’ ja té guanyadors

Comparteix
S’han lliurat un total de 12 guardons en el marc de la primera jornada del pla d’igualtat del sector primari
El pa artesà, un producte saludable i de proximitat/Cedida

Menjau “Pa d’Aquí, artesà i saludable”

Comparteix
Amb motiu de la Setmana del Pa, l’Associació de Forners i Pastissers i l’Ajuntament de Palma reediten la “Ruta del llonguet”
Frame de la gravació del programa a Menorca | Cecilia Bayonas

Masterchef promociona Menorca com a Regió Europea de la Gastronomia 2022

Comparteix
Aquest dilluns 18 d'octubre s'emet el programa rodat al Llatzeret
La consellera De la Concha en l'acte commemoratiu del Dia de la Dona Rural | CAIB

De la Concha vol reforçar el lideratge de les dones en el sector primari balear

Comparteix
Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Rural, la consellera denuncia que actualment només representen el 23% de la feina assalariada en agricultura de les illes
La producció ecològica està creixent i assolint xifres històriques a les Balears  | CAIB

Un milió d’euros per a projectes que fomentin l’agricultura ecològica a Balears

Comparteix
El FOGAIBA obre una nova subvenció per ajudar en la transformació, comercialització i desenvolupament de productes agrícoles ecològics | El termini per fer les sol·licituds finalitza el 17 de novembre de 2021