Actualitat

La revista “Vinos y restaurantes” es fixa amb les Balears

Comparteix
El juny n'ha fet un reportatge dedicat a donar a coneixer les zones vitívinícoles de les Illes

Miquel Gelabert: Per fer bon vi s’ha de ser exigent, per fer-lo excepcional, exagerat

Comparteix
Tercera entrega del cicle Passat, present i futur del vinya i el vi a Mallorca a l'IES Felanitx

Un pres es declara ‘deixeble de Bacus’ perquè li serveixin vi amb les menjades

Comparteix
Un pres de Zamalla, a Àlaba, adduia raons religioses però la seva sol·licitud no ha estat acceptada

El Vi de la Terra de Mallorca és el producte més comercialitzat amb distintiu geogràfic

Comparteix
Les DOP i IGP de les Illes Balears tanquen 2018 batent rècords de comercialització. Van facturar més de 85 milions d’euros l’any passat.

Un milió d’euros per fer de les Illes un referent europeu contra la xylella.

Comparteix
Els doblers provenen de la recaptació de l’impost sobre les estades turístiques

Surt al mercat una llepolia feta amb vi

Comparteix
Una empresa holandesa s'ha inventat uns dolços de goma fets amb vi, només per a adults i de les varietats chardonnay, riesling i merlot

Fer un picnic i beure vi en condicions ara és possible amb un nou estri que acaba de sortir

Comparteix
Es diu Carivino i permet transportar-lo, mantenir la temperatura i fins i tot beure'l en copa a qualsevol lloc

Saló Gourmet, un aparador pel vi de la DOP Pla i Llevant

Comparteix
Els vins de Pla i Llevant, la sobrassada de Mallorca i el formatge de Maó-Menorca comparteixen espai en el punt de trobada anual entre compradors i productors

Les exportacions de vi balear de qualitat a la Unió Europea augmenten un 13 % el 2018

Comparteix

Un bon vi per a tots els sentits

Comparteix
Les Variacions Goldberg: el vi i la música, probablement una de les millors combinacions possibles